Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 3, 7, 19, 39, 50. Joker: 290245. Nyeremények: 4 találatos szelvényekre egyenként 487 575; 3 találatos szelvényekre egyenként 8 810; 2 találatos szelvényekre egyenként 925 forintot fizetnek. Az 1 db Joker-telitalálatra 28 797 185 forintot fizetnek.
Blogolj!

Lázár János feljelentést tesz

Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul Lázár János miniszter az Altus legújabb megbízása miatt, amelynek értelmében a cég 400 ezer euróért vizsgálja a lengyel fejlesztési politikát. 

„Megbíztam Perényi Zsigmond államtitkárt, hogy vegye fel a kapcsolatot a lengyel kollégájával ebben az ügyben – válaszolta a blogstar.hu kérdésére Lázár János, a szerdai Kormányinfón. – Emellett én is megkeresem a lengyel kormányt, hogy közösen lépjünk fel. Súlyos visszaélés gyanúja vetődik fel ebben az ügyben. Az Unió elvárja a versenyeztetést, az átláthatóságot, az elszámohattatóságot a pályázatok esetében. A magyar pályázatokkal kapcsolatban – 73 ezer sikeres volt – az OLAF 39 észrevételt tett, ami azért nem egy nagy szám. Sajnos szembesülni kellett azzal a cinizmussal, amely szerint az Európai Unió csak akkor vizsgálódhat, ha feljelentés érkezik a csalás elleni hivatalhoz. Ez egyben azt is jelenti, hogy Magyarországot rendszeresen feljelentik. Nem szívesen, de most én is élek ezzel a lehetőséggel és az OLAF-hoz fordulok. Súlyos jogsértés az Altus megbízása, amely politikai döntés, amely egyben magyarországi párt finanszírozását is jelenti.”

http://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23211/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?