Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 3, 7, 19, 39, 50. Joker: 290245. Nyeremények: 4 találatos szelvényekre egyenként 487 575; 3 találatos szelvényekre egyenként 8 810; 2 találatos szelvényekre egyenként 925 forintot fizetnek. Az 1 db Joker-telitalálatra 28 797 185 forintot fizetnek.
Blogolj!

Magyarországon az összes veronai áldozat – új információk a baleset körülményeiről

Ma délután hat járműből álló konvoj szállította haza a veronai buszbaleset 16 halálos áldozatának holttestét Budapestre. A két hete történt tragédia elhunytjait pénteken öt veronai kórházból készítették elő a biztonságos szállításra és helyezték át a halottszállító járművekre. Külügyi forrásból az MTI úgy értesült, hogy a konvoj végül szombat hajnalban öt órakor indult el Magyarországra, Olaszországban rendőri felvezetést is biztosítottak a magyar járművek számára, majd Szlovénián keresztül érkeztek Magyarország területére. A konvoj 15 óra után érkezett meg Budapestre, a Honvédkórházhoz. Az áldozatok mellett a baleset után megmaradt csomagokat és személyes holmikat is hazahozták.

Eközben az olasz rendőrség újabb bizonyítékot hozott nyilvánosságra a balesettel kapcsolatosan. Egy térfigyelő kamera nem sokkal a tragédia bekövetkezése előtt fölvette az előtte elhaladó buszt, melyből egyértelműen kiderült, ki vezette a járművet. A veronai rendőrparancsnok pedig bejelentette, hogy a szakértői vizsgálatok során már kiderült, nyolcvan kilométer per óra sebességgel csapódott a jármű a hídpillérnek. Azt azonban még nem sikerült megállapítani, ,hogy rosszul lett-e a buszt vezető sofőr, vagy esetleg elaludt.

Forrás: MTI

 

http://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/33663/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?