Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

2017.06.18. | Blogstar

Az év 24. hete sem telt eseménytelenül. Legyen szó politikáról, gazdaságról, kultúráról vagy akár sportról. Volt miről beszélni.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Tovább

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (április 3 – április 9.)

2017.04.09.
Április első hete enyhén szólva sem nevezhető unalmasnak, ami a világ történéseit illeti. Itthon és külföldön is zajlott az élet, kimondottan forró volt a hangulat.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 27–április 2.)

Kecskés István
2017.04.02.
Izgalmas volt ez a hét is: jönnek a hírek, Merkel nem támad, Lázár János nyert.

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (március 20-26.)

A mögöttünk hagyott hét is gazdag volt eseményekben, volt miről írnia a bloggereknek. Terror Londonban, meghalt a veronai baleset egyik sérültje, Kulcsár Attila enyhe ítéletet kapott, s a portugál-magyarnak is (szomorú) vége lett.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (március 13. - március19.)

2017.03.19.
A héten is számos aktualitás és érdekesség foglalkoztatta bloggereinket. Több kiváló írás is született Majtényiről, a nemzeti ünnepünkről, na meg persze Botka-Gyurcsány páros sem maradhatott ki. Hál'istennek a kultúra világa is pezsgett a héten.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (március 6–12.)

A hét nagy híre, hogy Brüsszel megadta a zöldjelzést Paks bővítésének. Szomorú tapasztalat, hogy már az orvosok is hazudnak migránsügyben. Írtunk arról, mi történt az EU-csúcson, s arról is, ki lehet Soros György tettestársa. Kiderült, a baloldal brutális megszorító intézkedéseket vezetett be.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 27. – március 5.)

A héten is számos érdekes és örömteli hírrel szolgáltunk. Többek között szó volt Donald Trump Orbán Viktornak írt leveléről, a migránsproblémáról, de olvashattunk az LMP és Paks II ügyéről is. Emellett arról is beszámoltunk, hogy újabb magyar Oscar-díjjal gazdagodtunk.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 20–26.)

2017.02.26.
Ez a hét leginkább arról szólt, hogy Budapest elveszítette az esélyét a 2024-es olimpia megrendezésének, hiszen a döntéshozók úgy határoztak, visszavonják a magyar pályázatot, mivel megszűnt a korábban azt övező nemzeti egység. Emellett nagy erővel készültünk az Oscarra, de természetesen Tibi atya és a Trollfoci sem volt rest.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (február 6–12.)

Izgalmas hetünk volt. Évet értékelt a miniszterelnök, öngyilkosságot kísérelt meg a fekete ruhás nővér, Szigetvári Viktorról kimondta a bíróság, hogy bűnös, a németek időközben megbolondultak. A Liget Projekt bekerült a világ legjobbjai közé, a magyar gazdaság rekordott döntött és azt is megtudtuk, hogy korábban beszélgettek a "rusnya" nők sikretleneségéről is.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 30–február 5.)

2017.02.05.
Ez a hét nem volt unalmas. Sok szó esett az OLAF-jelentésről, amely az utóbbi évtizedek legnagyobb baloldali korrupciós ügyére hívta fel a figyelmet és úgy tűnik Medgyessy Péter volt miniszterelnök nyakig sáros. Aztán folytatódott a Csíki Sör körüli botrány és még Gyurcsány Ferenc is évet értékelt, de Vona Gábor is adott témát.

Magyarországon az összes veronai áldozat – új információk a baleset körülményeiről

2017.02.04.
Ma délután hat járműből álló konvoj szállította haza a veronai buszbaleset 16 halálos áldozatának holttestét Budapestre. Eközben az olasz rendőrség újabb bizonyítékot hozott nyilvánosságra a balesettel kapcsolatosan.

Ezeket a cikkeket olvastad már?