Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

2017.06.18. | Blogstar

Az év 24. hete sem telt eseménytelenül. Legyen szó politikáról, gazdaságról, kultúráról vagy akár sportról. Volt miről beszélni.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Tovább

Székely bál Budapesten

2017.02.01.
Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Székely Bált, amelyre várják a székelyek, a tiszteletbeli székelyek és a székelyeket tisztelők jelentkezését! Az esemény teljes bevételét határontúli magyar közösségeknek ajánlják fel.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 23. - január 29.)

2017.01.29.
Szomorúan indult a hetünk, hiszen hétfőre gyásznapot rendelt el a miniszterelnök, az egész ország egy emberként emlékezett meg az elhunytakról. Miközben folyamatosan érkeznek haza a túlélők, egy Veronában élő magyar hölgy megható levelet írt a mentésben közreműködő olasz rendőrök, mentősök és tűzoltók számára. A sajnálatos tragédia vonatkozásában egyébként az Origo képes volt sikeresnek titulálni az eseményeket összefoglaló Tények különkiadást. Mi nem biztos, hogy ezt a szót használtuk volna.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 16–22.)

2017.01.22.
Gyászol a nemzet, hiszen egy olaszországi autóbalesetben tizenhat fiatal honfitársunk hunyt el szombaton. Eközben a katolikus egyházat is nagy veszteség érte, hiszen elhunyt Placid atya. Külföldön Donald Trump beiktatása volt a fő téma, ráadásul Soros György is megszólalt.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 9.- január 15.)

2017.01.15.
A héten is számos érdekes és szomorú hírrel szolgáltunk. Többek között szó volt Orbán Viktor határvadászok eskütételén mondott beszédéről, a migránsproblémáról, de olvashattunk Soros nagy pofáreséséről is. Emellett humor és a kultúra világából is csemegézhettünk.

Galéria a jeges Dunáról

Kecskés István
2017.01.08.
Régen fázott már annyira az ország, mint a napokban, pedig korábban azért már előfordult, hogy –20 fok körüli hideget mértek. Sőt az is megesett már, hogy komoly jégtáblákat láttak a Dunán, de a legnagyobb folynónk be is fagyott már néhány alkalommal az elmúlt évtizedekben. Íme egy összeállítás a korábbi Dunát fagyasztó telekről.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 1. - január 8.)

Fidel, Zsazsa és Leia

2017.01.02.
Király, államfő, főforradalmár, filmcsillagok, dalszerzők. Az év vége sem maradt gyász nélkül 2016-ban. AKIKÉRT A GYERTYÁK ÉGTEK. IV.RÉSZ

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (december 26–január 1.)

2017.01.01.
Az év utolsó hete is eseménydús volt. A tengerentúl Barack Obama, a hivatalos távozását megelőző napokat kitiltásokkal teszi emlékezetessé, közben Németországban tombolnak a migránsok, itthon meg a Jobbik és a baloldal smúzolása adott témát. No meg Andy Vajna pulóvere.

Írók, zenészek, 6:3 és Ilonka néni

2017.01.01.
2016-ban a harmadik negyedév a művészvilágra mért óriási csapást. Apáti Miklós, Esterházy Péter, Somló Tamás, Laux József, vagy éppenséggel Csoóri Sándor hagyott itt minket. Simon Peresz és Elie Wiesel mellett meghalt a legendás 6:3 utolsó játékosa is. AKIKÉRT A GYERTYÁK ÉGTEK. III.RÉSZ

Elment Ali és Bud Spencer is

2016.12.31.
Viktor Korcsnoj mattot kapott, és Honeckerné is távozott. Csete György már odafentről nézi épületeit, és 116 évesen távozott a világ legidősebb – amerikai – embere. AKIKÉRT A GYERTYÁK ÉGTEK. II.RÉSZ

Ezeket a cikkeket olvastad már?