Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

2017.08.13. | Blogstar

Észak-Korea fenyegető kardcsörtetése jegyében telt a hét, az amerikai Guam szigeti támaszpont ellen azonban várhatóan valóságos rakétacsapás nem lesz, írta az Aktuális blogunk.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

Tovább

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 9.- január 15.)

2017.01.15.
A héten is számos érdekes és szomorú hírrel szolgáltunk. Többek között szó volt Orbán Viktor határvadászok eskütételén mondott beszédéről, a migránsproblémáról, de olvashattunk Soros nagy pofáreséséről is. Emellett humor és a kultúra világából is csemegézhettünk.

Galéria a jeges Dunáról

Kecskés István
2017.01.08.
Régen fázott már annyira az ország, mint a napokban, pedig korábban azért már előfordult, hogy –20 fok körüli hideget mértek. Sőt az is megesett már, hogy komoly jégtáblákat láttak a Dunán, de a legnagyobb folynónk be is fagyott már néhány alkalommal az elmúlt évtizedekben. Íme egy összeállítás a korábbi Dunát fagyasztó telekről.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (január 1. - január 8.)

Fidel, Zsazsa és Leia

2017.01.02.
Király, államfő, főforradalmár, filmcsillagok, dalszerzők. Az év vége sem maradt gyász nélkül 2016-ban. AKIKÉRT A GYERTYÁK ÉGTEK. IV.RÉSZ

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (december 26–január 1.)

2017.01.01.
Az év utolsó hete is eseménydús volt. A tengerentúl Barack Obama, a hivatalos távozását megelőző napokat kitiltásokkal teszi emlékezetessé, közben Németországban tombolnak a migránsok, itthon meg a Jobbik és a baloldal smúzolása adott témát. No meg Andy Vajna pulóvere.

Írók, zenészek, 6:3 és Ilonka néni

2017.01.01.
2016-ban a harmadik negyedév a művészvilágra mért óriási csapást. Apáti Miklós, Esterházy Péter, Somló Tamás, Laux József, vagy éppenséggel Csoóri Sándor hagyott itt minket. Simon Peresz és Elie Wiesel mellett meghalt a legendás 6:3 utolsó játékosa is. AKIKÉRT A GYERTYÁK ÉGTEK. III.RÉSZ

Elment Ali és Bud Spencer is

2016.12.31.
Viktor Korcsnoj mattot kapott, és Honeckerné is távozott. Csete György már odafentről nézi épületeit, és 116 évesen távozott a világ legidősebb – amerikai – embere. AKIKÉRT A GYERTYÁK ÉGTEK. II.RÉSZ

A kotyogós kávé és Meixner Mihály

Charlotte
2016.12.30.
Gyászoltak a kávézás szerelmesei, a zenerajongók és értők, a politika világát figyelők és az irodalomkedvelők is az első negyedévben. A Kaszás nem válogatott: egy hónapban hunyt el Nancy Reagan és Biszku Béla. AKIKÉRT A GYERTYÁK ÉGTEK. I.RÉSZ

Nyolc arany Rióból

2016.12.30.
Nyolc aranyat hozott a riói olimpia, ami nem rossz eredmény, az már sokkal elgondolkodtatóbb, hogy csak úszásban, vívásban, atlétikában és kajak-kenuban szereztünk érmet a játékokon, ráadásul az aranyak nagy részében Hosszú Katinka és Kozák Danuta volt a főszereplő.

Az éjjel soha nem érhetett véget

2016.12.29.
A magyar válogatott 44 év után jutott ki a labdarúgó Európa-bajnokságra mégpedig úgy, hogy Norvégiát oda-vissza legyőzte a pótselejtezőn. Amikor a sorsolást megejtették és Portugália mellett Ausztriát és Izlandot kaptuk, akkor a többség úgy számolt, hogy kezdésként az osztrákok ellen szerzünk egy bravúrpontot, majd legyőzzük az északiakat és négy ponttal tovább is juthatunk, az utolsó meccs a világsztárok ellen meg már nem is számít. Igazuk lett. Majdnem.

Ezeket a cikkeket olvastad már?