Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

2017.06.18. | Blogstar

Az év 24. hete sem telt eseménytelenül. Legyen szó politikáról, gazdaságról, kultúráról vagy akár sportról. Volt miről beszélni.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Tovább

A kotyogós kávé és Meixner Mihály

Charlotte
2016.12.30.
Gyászoltak a kávézás szerelmesei, a zenerajongók és értők, a politika világát figyelők és az irodalomkedvelők is az első negyedévben. A Kaszás nem válogatott: egy hónapban hunyt el Nancy Reagan és Biszku Béla. AKIKÉRT A GYERTYÁK ÉGTEK. I.RÉSZ

Nyolc arany Rióból

2016.12.30.
Nyolc aranyat hozott a riói olimpia, ami nem rossz eredmény, az már sokkal elgondolkodtatóbb, hogy csak úszásban, vívásban, atlétikában és kajak-kenuban szereztünk érmet a játékokon, ráadásul az aranyak nagy részében Hosszú Katinka és Kozák Danuta volt a főszereplő.

Az éjjel soha nem érhetett véget

2016.12.29.
A magyar válogatott 44 év után jutott ki a labdarúgó Európa-bajnokságra mégpedig úgy, hogy Norvégiát oda-vissza legyőzte a pótselejtezőn. Amikor a sorsolást megejtették és Portugália mellett Ausztriát és Izlandot kaptuk, akkor a többség úgy számolt, hogy kezdésként az osztrákok ellen szerzünk egy bravúrpontot, majd legyőzzük az északiakat és négy ponttal tovább is juthatunk, az utolsó meccs a világsztárok ellen meg már nem is számít. Igazuk lett. Majdnem.

Elképesztő volt 2016 második fele a sportban – botrány és aranyak

2016.12.28.
Miközben Hosszú Katinka szinte mindent megnyert kirobbantotta minden idők egyik legnagyobb hazai sportbotrányát is, amelybe végül belebukott Gyárfás Tamás a szövetség elnöke. A labdarúgó válogatottól elköszönt néhány ikon, de a magyar klubcsapatok csúnyán leégtek a nemzetközi kupákban.

Botrányokkal és sikerekkel indult a sport éve 2016-ban

2016.12.27.
Hosszú Katinka és Gyárfás Tamás már januárban összecsapott és Kiss László is lemondott kétszer az úszóknál – másodikra el is fogadták, igaz akkor már az edző erőszakolási botránya volt a téma. Közben EB-t nyert a női vízilabda-válogatott, világbajnokok lettek az öttusázók, BL-t nyert a Real Madrid. Eseményben nem volt hiány a sportban sem 2016 első felében.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (December 19. – December 25.)

Karácsony köszöntés

2016.12.24.
Egy kedves olvasónk óvodás kisfiának versével köszöntjük minden olvasónkat!
Áldott békés karácsonyt kívánunk a szeretet nevében!
Címkék: 2016, karácsony

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (December 12. – December 18.)

2016.12.18.
A héten szó volt a magyar szélsőjobb és a baloldal nagy egymásra találásáról, Botka László kedvenc időtöltéséről, de emellett téma volt még Európa jövője, Orbán Viktor politikai elismerései és Donald Trump is. De hála istennek nem csak politikáról szól az élet, így humorból és kultúrából is egyaránt volt részünk az elmúlt napokban.

Ki volt az év embere 2016-ban a Blogstaron?

Sokan pályázhatnak az "Év embere" kitüntető címre. Lehetne Orbán Viktor, aki komoly küzdelmet vívott az EU-val és a hazai képviselőivel. Vagy éppen Lázár János, aki sok csatát megnyert és állta az újságírói kérdéscunamit is. Esetleg Gyurcsány Ferenc, akiről 2016-ban nem derült ki új hazugság. Netán a három olimpiai bajnoki címet nyerő Hosszú Katinka az úszók szabadságharcosa. Döntse el ön, hogy ki alakította a legnagyobbat idén!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. december 5. – december 11.)

Full Moon
2016.12.11.
Hála a jó égnek nem telnek unalmasan a hetek, bőven akadnak hírek, de ez a - mindjárt hátunk mögött hagyott - hét hatalmas hírcunamival indult.

Ezeket a cikkeket olvastad már?