Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

2017.06.18. | Blogstar

Az év 24. hete sem telt eseménytelenül. Legyen szó politikáról, gazdaságról, kultúráról vagy akár sportról. Volt miről beszélni.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Tovább

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 28–december 4.)

Gyárfás Tamás volt a hetünk főszereplője. Először csak érintőlegesen, amikor egy műpénisz nevű kabalája lett a jövő évi vizes vébének, aztán lemondott, majd kiderült, hogy mégsem. Romániával is volt baj a héten, miközben az Egyesült Államokban is zajlik az élet. A nyugdíjasok meg kapnak egy kis karácsonyi ajándékot és beindult a karácsonyi könyvpiac is.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 21–27.)

2016.11.27.
Ennek a hétnek három fő eseménye volt: még mindig fókuszban van az amerikai elnökválasztás, de a közérdeklődés szempontjából már a hazai úszóügy is felzárkózott a világpolitika mellé és Paks II-ről is sok szó esett.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (november 14. – november 20.)

2016.11.20.
A hét egyik központi témája Gyárfás Tamás volt és a körülötte kialakult botrány, emellett szó volt még arról a helyzetről, amit Donald Trump teremtett azzal, hogy megnyerte az amerikai elnökválasztást, továbbá újabb nagyon tanulságos írások születtek a menekültválság ügyében, aminek köszönhetően most már talán azok is elhiszik, hogy ez így nincs rendben, akik eddig tartózkodtak a témától.

Egy éve csapott le Párizsra a terror

2016.11.13.
Egy esztendővel ezelőtt lövések dördültek és bombák robbantak a párizsi éjszakában. Akkor még szóba sem kerülhetett, hogy illegális bevándorlók hajtották végre a cselekményeket, ám később kiderült, hogy az elkövetők egy része még Budapesten is járt, sőt napokat töltött el a fővárosunkban, s talán itt készítették elő a párizsi, majd a brüsszeli terrort.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 7–13.)

2016.11.13.
Ennek a hétnek több főszereplője volt: leginkább az amerikai elnökválasztás, vagyis Donald Trump és a csúnyán elbukó Hillary Clinton volt középpontban, de sokat szerepelt Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor is a Jobbik elnöke is, aki még a nemi identitása kapcsán is sajtótájékoztatót tartott.

Ez történt a héten erről írtak a Blogstaron (November 1. – 6.)

2016.11.06.
A héten még olvashattunk az ’56-os forradalom következményeiről, ugyanakkor most is sokat foglalkoztunk a hazai politikai színtérrel és a média hozzájuk való viszonyával. Azonban nem csak a politikában zajlik az élet, a kultúra világában is érdekes és szomorú események történtek a héten.

Ez történt a héten erről írtak a Blogstaron (Október 24. – 30.)

2016.10.30.
A forradalom 60. évfordulója sok indulatot hozott a felszínre a pártok köreiben, ami több feszültséget is szült. Volt, aki szabotázsra szólította fel az embereket a megemlékezéseken, vagy éppen ellenforradalomról beszélt, de a haza jövője is téma volt héten.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (Október 17. – 23.)

2016.10.23.
A hetet már belengte a forradalom szele, ami nem is csoda, hiszen ma van a kerek 60. évfordulója az 1956-os forradalom és szabadságharcnak, amiről íróink se voltak restek megemlékezni. Sajnos azonban nem csak a hőseinkre emlékeztünk a héten. A magyar politikai színtéren a baloldal ismét hozta a formáját, de az amerikaiak sem panaszkodhatnak ugyanis Trump és Clinton párharca bőven szolgáltatott beszédtémával.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (október 10–16.)

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (október 3–9.)

Kecskés István
2016.10.09.
A népszavazástól a Népszabadságig – akár így is összefoglalhatnánk a ma véget érő hetet. A voksolás után született számtalan bejegyzés az eredménnyel kapcsolatban, miközben mindenki a saját győzelmének tekintette, azt ami a végére kijött. Az MTK-t, illetve a stadion kivitelezőit a héte szépen megszivatták, Amerikában közeledik a választás, a Kanadával kötendő szerződést pedig átszabtuk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?