Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

2017.08.13. | Blogstar

Észak-Korea fenyegető kardcsörtetése jegyében telt a hét, az amerikai Guam szigeti támaszpont ellen azonban várhatóan valóságos rakétacsapás nem lesz, írta az Aktuális blogunk.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

Tovább

Egy éve csapott le Párizsra a terror

2016.11.13.
Egy esztendővel ezelőtt lövések dördültek és bombák robbantak a párizsi éjszakában. Akkor még szóba sem kerülhetett, hogy illegális bevándorlók hajtották végre a cselekményeket, ám később kiderült, hogy az elkövetők egy része még Budapesten is járt, sőt napokat töltött el a fővárosunkban, s talán itt készítették elő a párizsi, majd a brüsszeli terrort.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (november 7–13.)

2016.11.13.
Ennek a hétnek több főszereplője volt: leginkább az amerikai elnökválasztás, vagyis Donald Trump és a csúnyán elbukó Hillary Clinton volt középpontban, de sokat szerepelt Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor is a Jobbik elnöke is, aki még a nemi identitása kapcsán is sajtótájékoztatót tartott.

Ez történt a héten erről írtak a Blogstaron (November 1. – 6.)

2016.11.06.
A héten még olvashattunk az ’56-os forradalom következményeiről, ugyanakkor most is sokat foglalkoztunk a hazai politikai színtérrel és a média hozzájuk való viszonyával. Azonban nem csak a politikában zajlik az élet, a kultúra világában is érdekes és szomorú események történtek a héten.

Ez történt a héten erről írtak a Blogstaron (Október 24. – 30.)

2016.10.30.
A forradalom 60. évfordulója sok indulatot hozott a felszínre a pártok köreiben, ami több feszültséget is szült. Volt, aki szabotázsra szólította fel az embereket a megemlékezéseken, vagy éppen ellenforradalomról beszélt, de a haza jövője is téma volt héten.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (Október 17. – 23.)

2016.10.23.
A hetet már belengte a forradalom szele, ami nem is csoda, hiszen ma van a kerek 60. évfordulója az 1956-os forradalom és szabadságharcnak, amiről íróink se voltak restek megemlékezni. Sajnos azonban nem csak a hőseinkre emlékeztünk a héten. A magyar politikai színtéren a baloldal ismét hozta a formáját, de az amerikaiak sem panaszkodhatnak ugyanis Trump és Clinton párharca bőven szolgáltatott beszédtémával.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (október 10–16.)

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (október 3–9.)

Kecskés István
2016.10.09.
A népszavazástól a Népszabadságig – akár így is összefoglalhatnánk a ma véget érő hetet. A voksolás után született számtalan bejegyzés az eredménnyel kapcsolatban, miközben mindenki a saját győzelmének tekintette, azt ami a végére kijött. Az MTK-t, illetve a stadion kivitelezőit a héte szépen megszivatták, Amerikában közeledik a választás, a Kanadával kötendő szerződést pedig átszabtuk.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 26.- október 2.)

Lázár: "Politikailag inkorrekt lesz, amit mondok, de..." (videó)

Nagylakon adott exkluzív interjút a blogstar.hu-nak Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A politikus elmondta, hogy tapasztalatai szerint mit gondolnak az emberek a bevándorlással kapcsolatban, hogy a választóknak az Unióval, vagy Brüsszellel van-e problémájuk.

Milyen lesz a jövőnk? Migránssal vagy migráns nélkül? (videó)

2016.09.29.
A vasárnapi népszavazás előtt a kormány politikusai is járják az országot. Lázár János választókerülete majd' 30 településén járt, a blogstar Hódmezővásárhelyre, Nagylakra és Magyarcsanádra követte. A polgárok nem kerteltek. Véleményük a videóban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?