Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

2017.06.18. | Blogstar

Az év 24. hete sem telt eseménytelenül. Legyen szó politikáról, gazdaságról, kultúráról vagy akár sportról. Volt miről beszélni.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Tovább

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 26.- október 2.)

Lázár: "Politikailag inkorrekt lesz, amit mondok, de..." (videó)

Nagylakon adott exkluzív interjút a blogstar.hu-nak Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A politikus elmondta, hogy tapasztalatai szerint mit gondolnak az emberek a bevándorlással kapcsolatban, hogy a választóknak az Unióval, vagy Brüsszellel van-e problémájuk.

Milyen lesz a jövőnk? Migránssal vagy migráns nélkül? (videó)

2016.09.29.
A vasárnapi népszavazás előtt a kormány politikusai is járják az országot. Lázár János választókerülete majd' 30 településén járt, a blogstar Hódmezővásárhelyre, Nagylakra és Magyarcsanádra követte. A polgárok nem kerteltek. Véleményük a videóban.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. szeptember 19. - szeptember 25.)

2016.09.25.
Pontosan egy hét van hátra a kényszerbetelepítés elleni népszavazásig, így nem meglepő, hogy a közbeszédet most ez a fontos esemény tematizálja, a Blogstar lelkes írnokai is rengeteget foglalkoztak vele héten. Főleg, hogy a kampányban különösen aktív az igazmondásáról kevéssé ismert egykori miniszterelnökünk, aki meglehetősen szerencsétlen hetet tudhat maga mögött.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 12–18.)

2016.09.18.
Ezen a héten is sok minden történt körülöttünk. Külföldről jött a legdrámaibb bejelentés, amikro felvetette egy politikus, hogy az október 2-i népszavazás miatt ki kellene zárni minket az EU-ból. Az is kiderült, hogy vannak olyan kis pártok, amelyek naponta változtatják a véleményüket ebben az ügyben, de megtaláltuk Harrison Fordot is.

Ezt történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 5.-11.)

2016.09.11.
Ahogy egyre közeledik október másodika, a népszavazás témája is egyre gyakoribb. Ebből következik, hogy a menekültkérdés természetesen még mindig terítéken van, így az ebből adódó híreket, eseményeket a Blogstar nem hagyta szó nélkül ezen a héten sem.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 29.–szeptember 4.)

Kecskés István
2016.09.04.
Ezen a héten átléptünk augusztusból szeptemberbe, a nyárból az őszbe, vagyis sok minden változik, az azonban nem, hogy a blogstar szerzői semmit sem hagytak szó nélkül, most is leírták a véleményüket mindenről. A kvóta-népszavazástól, a DK-s árulón át, a bahrein-i ügyekig.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 22–augusztus 28.)

2016.08.28.
A kitüntetések visszaadásának hetén vagyunk túl. A Bayer Zsolt lovagkeresztje által keltett hullámok a felszínre sodortak több liberális gondolkodót, aki visszaküldte a kitüntetésér Áder Jánosnak. Emellett a migránsokkal kapcsolatban is volt miről írni és olvasni, no és a média világa, valamint az olimpia is tartogatott még szóra érdemes dolgokat.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 15–augusztus 21.)

2016.08.21.
Ez a hét sem volt unalmas! Még mindig az olimpia volt a főszereplő, hiszen jöttek az érmek egymás után. No meg a bírói csalások, amelyek nemcsak a magyaroknak, hanem több nemzetnek is fájtak. Aztán az államalapítás ünnepe is a felszínre dobott néhány ügyet és gondolatot, az is kiderült, hogy van olyan, aki szerint bevándorlók vagyunk itthon.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. augusztus 8.- augusztus 14.)

Ezeket a cikkeket olvastad már?