Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

2017.06.18. | Blogstar

Az év 24. hete sem telt eseménytelenül. Legyen szó politikáról, gazdaságról, kultúráról vagy akár sportról. Volt miről beszélni.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Tovább

Túl a józan ész határán

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 1–augusztus 7.)

2016.08.07.
Összetett hetünk volt, de vége csodás lett Szász Emese és Hosszú Katinka olimpiai bajnoki címével. Előtte természetesen a migránsok ügyei uralták a blogokat, mert komoly üzeneteket küldött az Iszlám Állam, ezúttal többnyire verbálisan, de megfenyegette a szervezet Oroszországot is. Király Gáborral is sokat foglalkoztunk, hiszen a kapus nem lesz többet válogatott.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 25.- július 31.)

2016.07.31.
Mise közben megöltek az iszlám terroristák egy papot – ez a szörnyű tett befolyásolta az egész hetet. Ez a mocskos cselekedet megrázta az egész világot. Bár a német vezetők továbbra is állítják, hogy a bevándorlók nem jelentenek terror fenyegetést Európára, az elmúlt hetek cselekményei mást mutatnak. Ráadásul helyzet van a déli határunkon is.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (július 18. – július 24.)

2016.07.24.
A hét történéseit beárnyékolta a múlt heti nizzai támadás, aminek utózöngéiről olvashattunk bőven. Sarkozy volt francia elnök elég kemény szavakkal illette a helyzetet. A „vagy ők, vagy mi” helyzetre tökéletes példa az is, ami az egyik kiskunhalasi menekülttáborban zajlott, ahol – szokás szerint – balhé kerekedett a migránsok között. Ezek történtek a héten.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 11.- július 17.)

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 4.- július 10.)

2016.07.10.
Épp csak lecsengett az irgalmatlan és gusztustalan politikai provokációval színesített melegfelvonulás, Sándor Mária feketeöves ápoló álarca az érte tüntetők közé hullott. Ez a tuti mindkettőt észrevette. Jön a Jani meg azt, hogy a héten a dicsőséges pozsonyi csatánkra emlékeztünk és ő ezt meg is tette.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (június 27–július 3.)

2016.07.03.
Ezen a héten a foci mindent vitt. Volt benne trollkodás, kalapemelés, beszólás és gusztustalan grafika is, de a labdarúgás már csak ilyen. Az is figyel rá, aki azt állítja, hogy soha sem látott meccset. Ferdítésből és hazugságból erre a hétre is jutott és benne volt Gyurcsány Ferenc neve, ugyanúgy, mint a Portik Tamásról szóló sorozatban. A héten gyászolt is a világ: elment Bud Spencer.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. június 20.- június 26.)

A humor az nem megtévesztés!

Kedves Olvasóink közül sokan észrevételezték, hogy a legfrissebb TrollFoci bejegyzés megtévesztő. Pedig senkinek nem állt és áll szándékában becsapni senkit, pusztán egy igazi trollkodásról volt szó. Ám! Kérjük szavazzon, hogy megtudjuk, van-e helye a blogstaron a humoros trollkodásnak!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. június 13.- június 19.)

Ezeket a cikkeket olvastad már?