Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

2017.08.13. | Blogstar

Észak-Korea fenyegető kardcsörtetése jegyében telt a hét, az amerikai Guam szigeti támaszpont ellen azonban várhatóan valóságos rakétacsapás nem lesz, írta az Aktuális blogunk.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

Tovább

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. szeptember 19. - szeptember 25.)

2016.09.25.
Pontosan egy hét van hátra a kényszerbetelepítés elleni népszavazásig, így nem meglepő, hogy a közbeszédet most ez a fontos esemény tematizálja, a Blogstar lelkes írnokai is rengeteget foglalkoztak vele héten. Főleg, hogy a kampányban különösen aktív az igazmondásáról kevéssé ismert egykori miniszterelnökünk, aki meglehetősen szerencsétlen hetet tudhat maga mögött.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 12–18.)

2016.09.18.
Ezen a héten is sok minden történt körülöttünk. Külföldről jött a legdrámaibb bejelentés, amikro felvetette egy politikus, hogy az október 2-i népszavazás miatt ki kellene zárni minket az EU-ból. Az is kiderült, hogy vannak olyan kis pártok, amelyek naponta változtatják a véleményüket ebben az ügyben, de megtaláltuk Harrison Fordot is.

Ezt történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 5.-11.)

2016.09.11.
Ahogy egyre közeledik október másodika, a népszavazás témája is egyre gyakoribb. Ebből következik, hogy a menekültkérdés természetesen még mindig terítéken van, így az ebből adódó híreket, eseményeket a Blogstar nem hagyta szó nélkül ezen a héten sem.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 29.–szeptember 4.)

Kecskés István
2016.09.04.
Ezen a héten átléptünk augusztusból szeptemberbe, a nyárból az őszbe, vagyis sok minden változik, az azonban nem, hogy a blogstar szerzői semmit sem hagytak szó nélkül, most is leírták a véleményüket mindenről. A kvóta-népszavazástól, a DK-s árulón át, a bahrein-i ügyekig.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 22–augusztus 28.)

2016.08.28.
A kitüntetések visszaadásának hetén vagyunk túl. A Bayer Zsolt lovagkeresztje által keltett hullámok a felszínre sodortak több liberális gondolkodót, aki visszaküldte a kitüntetésér Áder Jánosnak. Emellett a migránsokkal kapcsolatban is volt miről írni és olvasni, no és a média világa, valamint az olimpia is tartogatott még szóra érdemes dolgokat.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 15–augusztus 21.)

2016.08.21.
Ez a hét sem volt unalmas! Még mindig az olimpia volt a főszereplő, hiszen jöttek az érmek egymás után. No meg a bírói csalások, amelyek nemcsak a magyaroknak, hanem több nemzetnek is fájtak. Aztán az államalapítás ünnepe is a felszínre dobott néhány ügyet és gondolatot, az is kiderült, hogy van olyan, aki szerint bevándorlók vagyunk itthon.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. augusztus 8.- augusztus 14.)

Túl a józan ész határán

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (augusztus 1–augusztus 7.)

2016.08.07.
Összetett hetünk volt, de vége csodás lett Szász Emese és Hosszú Katinka olimpiai bajnoki címével. Előtte természetesen a migránsok ügyei uralták a blogokat, mert komoly üzeneteket küldött az Iszlám Állam, ezúttal többnyire verbálisan, de megfenyegette a szervezet Oroszországot is. Király Gáborral is sokat foglalkoztunk, hiszen a kapus nem lesz többet válogatott.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 25.- július 31.)

2016.07.31.
Mise közben megöltek az iszlám terroristák egy papot – ez a szörnyű tett befolyásolta az egész hetet. Ez a mocskos cselekedet megrázta az egész világot. Bár a német vezetők továbbra is állítják, hogy a bevándorlók nem jelentenek terror fenyegetést Európára, az elmúlt hetek cselekményei mást mutatnak. Ráadásul helyzet van a déli határunkon is.

Ezeket a cikkeket olvastad már?