Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (augusztus 7 – augusztus 13)

2017.08.13. | Blogstar

Észak-Korea fenyegető kardcsörtetése jegyében telt a hét, az amerikai Guam szigeti támaszpont ellen azonban várhatóan valóságos rakétacsapás nem lesz, írta az Aktuális blogunk.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 31-augusztus 6)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (július 17–július 23.)

Tovább

Az első születésnap

2016.05.28.
Mert Olvasókból, Önökből – hála istennek – nem szenvedtünk hiányt! Egy év alatt (tegnap estig) 3.982.227 látogatónk volt és 13.534.438 oldalmegtekintésünk. A Facebook oldalunkat is már közel 43 ezren követik. A „fapados” induláshoz képest, talán nem olyan rossz…

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. május 16.- május 22.)

2016.05.22.
A Pünkösd alkalmából Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója válaszolt a blogstar kérdéseire. Szó esett a vasárnapi nyitva tartásról, a bevándorlási kérdésekről és arról is, hogy szerinte mi a legjobb orvosság. Ha már a hitéletnél járunk, megemlékeztünk II. János Pál pápáról is, aki a héten lett volna 96 éves.

Eltűnt az EgyptAir Párizs-Kairó járata (Folyamatosan frissül)

2016.05.19.
Eltűnt a radarernyőről csütörtök hajnalban az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata. A repülőgép 66 emberrel, 56 utassal és 10 fős személyzettel a fedélzetén szerdán 23.09 órakor szállt fel Párizsból, és kairói idő szerint 2.45 órakor veszett nyoma.

Pünkösd – hagyományok, eredete, népszokások, jelentése

2016.05.15.
Húsvét utáni ötvenedik nap pünkösd, ami a húsvéti ünnepkör végét is jelenti. A Szentlélek eljövetelének és az egyház születésnapjának ünnepe. A keresztény világ harmadik legnagyobb eseménye húsvét és karácsony után.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – május 9–15.

2016.05.15.
Ebben a hétben is volt minden. Kiss László egykori úszó kapitánynak már világos, hogy mit jelent az "Így múlik el a világ dicsősége" mondás. Sajnos egy gólya is áldozatul esett az elmúlt napokban. A migráns kérdésben is sok minden történt. Egyre több bevándorló érkezik az olasz tengeri határra. A kérdéssel – és több mással – kapcsolatban is elmondta a véleményét Böjte Csaba.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. május 2.- május 8.)

2016.05.08.
Bár formailag a hétfővel, valójában a nulladik nappal indult ez a hét. Mint egy rendes fesztiválon. Történt ugyanis, hogy a Nemzetközi Munkásosztály hazai maradványai a Városligetbe helyezték az osztályharc aktuális csatáit, amelyet az Ezatuti sem hagyhatott ki és szellemes riportban, Ligeti veszedelem címmel be is számolt róla.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – április 25–május 1.

2016.05.01.
Elképesztő hét áll mögöttünk. Sándor Mária beismerte... Az egészségügyre jutott 500 milliárd, a MÁV is nagy összegre számíthat. Zuglóban fogynak a fák, de ez Karácsony polgármestert nem (mindig) zavarja. Medgyessy Péter újabb útelágazódáshoz ért. Tibor is adott újabb tanácsokat, miközben a tavasz szerelmet is hozott. Az NB I-ben meg eldőlt a kiesés kérdése.

Szeretet mindenen túl

Kecskés István
2016.05.01.
Anyák napja van. Mindenkinek más egy kicsit, de mindenkinek a szeretetről szól. A háláról. Az életet köszönhetjük az édesanyánknak. Aki csak teheti ölelje ma meg az anyukáját, ez sokkal fontosabb, mint a virág. Gyermek és anya között kapcsolat szoros és örök, nem változtathat rajta semmi az életben. Még a halál sem.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – április 18-24.

2016.04.24.
Sok minden történt a héten. A gyilkos pert nyert az állam ellen és kapott 10 milliót, a tanárok egyik képviselője arról beszélt, hogy a sikeres érettségi nem az ő felelősségük, folytatódott az egyik legnépszerűbb sorozatunk. Cikk született egy sérült embereket felkészítő edzőről, valamint arról is, hogy a Kertészeti Világkiállítás főszereplője is magyar. Ez volt a hetünk.

Anders Breivik bemutatja

2016.04.21.
A 77-szeres gyilkos, Anders Breivik pert nyert a norvég állammal szemben, mert sérültek az emberi jogai, és most lehet elnémulni, káromkodni, kínunkban nevetni, gúnyolni a jogászokat. De a tömeggyilkos – feltehetően akaratán kívül – csak azt mutatta be, hol van az egyes európai emberek lelkét már sikeresen megnyomorító, elfajzott liberalizmus végállomása.

Ezeket a cikkeket olvastad már?