Blogolj!
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 12–18.)

2017.06.18. | Blogstar

Az év 24. hete sem telt eseménytelenül. Legyen szó politikáról, gazdaságról, kultúráról vagy akár sportról. Volt miről beszélni.

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (június 5-11.)

Tovább
Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Ez történt a héten, erről írtak a Blogstaron (május 22–28.)

Tovább

Szeretet mindenen túl

Kecskés István
2016.05.01.
Anyák napja van. Mindenkinek más egy kicsit, de mindenkinek a szeretetről szól. A háláról. Az életet köszönhetjük az édesanyánknak. Aki csak teheti ölelje ma meg az anyukáját, ez sokkal fontosabb, mint a virág. Gyermek és anya között kapcsolat szoros és örök, nem változtathat rajta semmi az életben. Még a halál sem.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – április 18-24.

2016.04.24.
Sok minden történt a héten. A gyilkos pert nyert az állam ellen és kapott 10 milliót, a tanárok egyik képviselője arról beszélt, hogy a sikeres érettségi nem az ő felelősségük, folytatódott az egyik legnépszerűbb sorozatunk. Cikk született egy sérült embereket felkészítő edzőről, valamint arról is, hogy a Kertészeti Világkiállítás főszereplője is magyar. Ez volt a hetünk.

Anders Breivik bemutatja

2016.04.21.
A 77-szeres gyilkos, Anders Breivik pert nyert a norvég állammal szemben, mert sérültek az emberi jogai, és most lehet elnémulni, káromkodni, kínunkban nevetni, gúnyolni a jogászokat. De a tömeggyilkos – feltehetően akaratán kívül – csak azt mutatta be, hol van az egyes európai emberek lelkét már sikeresen megnyomorító, elfajzott liberalizmus végállomása.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – április 11–17.

2016.04.17.
Csökkenhet több élelmiszer áfája, tüntettek a pedagógusok, amivel kapcsolatban több blogunkban is írások jelentek meg és Tibi atya elmondta véleményét a vasárnapi boltzárral kapcsolatban. A Bádog blogon folytatódik a sorozat, miközben hazánk több tekintetben is egyre sikeresebb. Sporteseményekben sem szenvedtünk hiányt az elmúlt napokban. Ez volt a hét – folytatása következik.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron - 2016. április 3.- április 10.

A héten a CSVM blog oknyomozó riportban mutatja be a szocialisták kedvenc bankárát, Erős Jánost, és évtizedeken, kormányokon és offshore paradicsomokon átívelő, párját ritkító tevékenységét (a harmadik részt még hétfőn olvashatják). Új sorozattal is gazdagodtunk a héten, előzmény: Izrael budapesti nagykövete megpróbálta szerzőnket, Bayer Zsoltot megfenyegetni, utánanyúlni, bezsarolni.

Antigoné védelmére kelt egy néző (Videóval)

2016.04.06.
Sohasem hittem az olyan színházi legendákban, amikor paraszt bácsika feláll például az Othello előadásán, és a nézőtérről őszinte haraggal fenyegeti meg az intrikus Jágót. Most meg tessék, Budapesten az Antigoné előadásán egy néző „nem bánthatod tovább” felkiáltással vetette magát az egyik őrt játszó színészre. Vagy médiahack az egész? Az is lehetséges.

Nyilatkozott a brüsszeli terror egyik magyar sérültje

2016.04.06.
Akkora volt a robbanás, hogy szinte nem is hallotta. Igazából a testébe fúródó fémdarab miatt jött rá, hogy mi történt. Krahulecz Erzsébet, a brüsszeli robbantások egyik magyar sérültje a repülőtéren volt, mikor pár méterre tőle robbantottak a terroristák. Az MTI-nek nyilatkozott.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron - 2016. március 28.- április 3.

2016.04.03.
Ezen a héten a tanársztrájk volt a fő téma. Sajnos a terror hűvös szele is megcsapott minket és Kertész Imre halálhírén kívül, hírt kellett adnunk Krencsey Marianne színésznő és Biszku Béla haláláról is. Emellett, egy szerelmes férfi eltérített egy repülőgépet, sikert sikerre halmoztunk, találkoztunk sok humorral és egy csepp erotikával is.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron - 2016. március 21.- március 27.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. március 14.- március 20.)

Ezeket a cikkeket olvastad már?