Blogolj!

Ez történt a héten erről írtak a Blogstaron (November 1. – 6.)

2016.11.06.
A héten még olvashattunk az ’56-os forradalom következményeiről, ugyanakkor most is sokat foglalkoztunk a hazai politikai színtérrel és a média hozzájuk való viszonyával. Azonban nem csak a politikában zajlik az élet, a kultúra világában is érdekes és szomorú események történtek a héten.

Ez történt a héten erről írtak a Blogstaron (Október 24. – 30.)

2016.10.30.
A forradalom 60. évfordulója sok indulatot hozott a felszínre a pártok köreiben, ami több feszültséget is szült. Volt, aki szabotázsra szólította fel az embereket a megemlékezéseken, vagy éppen ellenforradalomról beszélt, de a haza jövője is téma volt héten.

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (Október 17. – 23.)

2016.10.23.
A hetet már belengte a forradalom szele, ami nem is csoda, hiszen ma van a kerek 60. évfordulója az 1956-os forradalom és szabadságharcnak, amiről íróink se voltak restek megemlékezni. Sajnos azonban nem csak a hőseinkre emlékeztünk a héten. A magyar politikai színtéren a baloldal ismét hozta a formáját, de az amerikaiak sem panaszkodhatnak ugyanis Trump és Clinton párharca bőven szolgáltatott beszédtémával.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (október 10–16.)

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (szeptember 26.- október 2.)

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. szeptember 19. - szeptember 25.)

2016.09.25.
Pontosan egy hét van hátra a kényszerbetelepítés elleni népszavazásig, így nem meglepő, hogy a közbeszédet most ez a fontos esemény tematizálja, a Blogstar lelkes írnokai is rengeteget foglalkoztak vele héten. Főleg, hogy a kampányban különösen aktív az igazmondásáról kevéssé ismert egykori miniszterelnökünk, aki meglehetősen szerencsétlen hetet tudhat maga mögött.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. augusztus 8.- augusztus 14.)

Ez történt a héten és erről írtak a Blogstaron (július 18. – július 24.)

2016.07.24.
A hét történéseit beárnyékolta a múlt heti nizzai támadás, aminek utózöngéiről olvashattunk bőven. Sarkozy volt francia elnök elég kemény szavakkal illette a helyzetet. A „vagy ők, vagy mi” helyzetre tökéletes példa az is, ami az egyik kiskunhalasi menekülttáborban zajlott, ahol – szokás szerint – balhé kerekedett a migránsok között. Ezek történtek a héten.

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 11.- július 17.)

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. július 4.- július 10.)

2016.07.10.
Épp csak lecsengett az irgalmatlan és gusztustalan politikai provokációval színesített melegfelvonulás, Sándor Mária feketeöves ápoló álarca az érte tüntetők közé hullott. Ez a tuti mindkettőt észrevette. Jön a Jani meg azt, hogy a héten a dicsőséges pozsonyi csatánkra emlékeztünk és ő ezt meg is tette.

Ezeket a cikkeket olvastad már?