Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. augusztus 17.-23.)

Nem lankad, nem lankad a bevándorló-ügyi hisztéria – nem csak nálunk, hanem a „művelt, fejlett” Nyugaton sem. Jelesül Skandináviában, pontosabban Svédországban. Az ügyeletes pc-hülyét Bayer Zsolt tűzte tollára. Mint ahogy a migráns-kérdés másik vonzatával, a megerőszakolt nőkkel is foglalkoztunk, mint ahogy Boross Péter exminiszterelnök kemény mondatát sem kerültük meg..

forrás: index.hu

De hülyékért nem kell olyan messzire menni, megtalálni őket idehaza is. Mint például a rétestészta hosszúságúra nyúlt Liget-projekt kapcsán is, ahol most – minő véletlen, ismét kormányülés előtt – felerősödnek és az utolsó utáni leheletükkel küzdenek a fizetett és önkéntes ellenzők egyaránt. S noha Karácsony Gergely PM-es polgármester is vicces kedvében tollat ragadott, hogy a miniszterelnöknek írjon, mi inkább a témával foglalkozó szakblog írását tekintjük mérvadónak.

Talán most egy picit elhalkulnak azok a hangok is, amelyek a devizahiteles autósokat próbálta szembeállítani a lakáshitelesekkel, ugyanis ebben az ügyben is előremutató változás történt a héten.

A sport világa sem unatkozott a héten, hiszen a Szulejmán sorozatban új, magyar szereplő került a forgatókönyvbe, a nemzet ballába.

A sportban is erős a szexualitás, miként a művészetben is. Előbbiben szoros versenyt, mellbedobással diadalmaskodókat láttunk, míg őszinte kultúrabarátként megállapíthatjuk: Sharon Stone 57 évesen is bombanő.

Ugye?

Nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/19851/pics/14403231171195514_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?