Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. augusztus 31.- szeptember 06.)

Ez a hét (is) az illegális bevándorlás jegyében telt megspékelve egy kis magyar-románnal (és az azt kísérő értelmetlen utcai vandalizmussal). A Blogstar fotóriportere, Szeidl Marian kiment a Keleti pályaudvarhoz és művészi ihletettséggel, de a riporteri dokumentarizmussal rögzítette a csütörtök esti állapotokat: 

De persze nem csak képekkel alkottunk véleményt, hanem szerünk bőszen verték a klaviatúrát is. És a Kedves Blogstar Olvasó pedig nem volt rest és elolvasta, amit írtak. Bayer Zsolt hétfői dolgozatát speciel eddig 212 ezren… Péntekre a neves publicista és véleményvezér eljutott oda, hogy összefoglalta, keretbe tette az okokat és az okozatokat. Demagóg nevű, egyáltalán nem demagóg szerzőnk is komoly látogatottságot ért el markáns véleményével és közben a „menekültek” is megindultak a határnak. NKF a probléma teljességére, annak veszélyességére és a valódi tétre hívja fel a figyelmet!

Sarkítva, de ezt a témát járja körül a blogstaron mostantól aktívan jelentkező Tibi atya is. Dicsértessék!

S bár kétségtelen, hogy a hét fő témája ez volt, azért történt más is. Varga gazdasági miniszter az 53. Közgazdász-vándorgyűlésen bejelentette, hogy a magyar gazdaság helyes irányban, növekedő pályán van. Gazdasági rovatunk első kézből, a helyszínen értesült erről és frissiben meg is osztotta a jó híreket. De a 40-es nők önkép dilemmáit ez sem zavarhatja meg, mint az Reneszánszasszony heti bejegyzéséből világosan kiderült.

S ha már zavargások. Míg reneszánszéknál ez a testképben jelenik meg, addig a főváros belvárosában az utcán – eszement vandalizmus formájában. Pedig „csak” egy magyar-románt rendeztek. (A játékot és az eredményt most hagyjuk…). Tibi atya mellett a markáns véleményével rendszeresen jelentkező Trollfoci sem ment el szó nélkül az „év meccse” mellett érdeklődve véleményünk iránt. Már csak azért is, mert múlt vasárnapi bejegyzésük érezhetően sokak szimpátiáját váltotta ki, amely szintén eredményértékelésről szólt.

Hajdújánosiasan mondhatánk, hogy Ez volt a hét, 2015. 36. hete…, de inkább hagyjuk a tévés bolseviket és maradjunk saját formánknál.

Nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét. Az sem lesz unalmas.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/20094/pics/14415320718413175_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?