678-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Újabb hat, idős, krónikus beteg hunyt el, a halálos áldozatok száma immár 32 fő.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. szeptember 7.- szeptember 13.)

Ez a hét (is) az illegális bevándorlás jegyében telt, bár a Blogstaron Demagóg egészen más aspektusból közelítette meg a kérdést. A rendőrökre hívta fel a figyelmet. Hogy mennyire hiánypótló volt kiváló írása, azt a rekordszámú facebook-olvasó – egy nap alatt 136 ezer (!) – hűen igazolja.

Míg Teo, a KLIKK szerzője Lázár János közszerepléseit vette górcső alá. A magyar sajtó egyik minősíthetetlen jelenségét, a Magyar Narancs e heti címlapját igyekezett írásában Csúri Ákos minősíteni, de végül ő is belátta: a minősíthetetlent lehetetlen minősíteni.

Az illegális bevándorlókat buzdító, majd abból visszakozó, de végül velük kényszeredetten szelfiző Merkel kancellár szerepe mellett sem mentek el a szerzők, mint például NKF.

Bayer Zsolt a héten a Guardian főszerkesztőjét és Szabó Tímea képviselőnőt szembesítette tetteik kritikájával.

Ide kapcsolódik egy csendes, de fontos vélemény mindennapjaink belső érzelmeiről: a félelmeinkről, amelyek illusztrálására megint Szeidl Marian izgalmas képeihez nyúltunk.

S hogy nem csak az idejövőkkel foglalkoztunk a héten, arra ékes bizonyíték Drávucz Péter felemelő írása csodálatos képekkel az égben lebegő kolostorokról.

De vissza a földre.

Tibi atya jól megszokott stílusában értekezett az autópályákon matrica nélkül vonulgató migránsokról, míg a Trollfoci talán már a hét végére magához tért a hétfői északír-meccs kábulatából. Mindenesetre a népszerű színművésszel, Mucsi Zoltánnal értékeltették a belfasti rémálmot.

Hajdújánosiasan mondhatnánk, hogy Ez volt a hét, 2015. 37. hete…, de inkább hagyjuk a tévés bolseviket és maradjunk saját formánknál.

Nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét. Az sem lesz unalmas.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/20799/pics/14420889552440029_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?