Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. szeptember 14.- szeptember 20.)

Ezen a héten egy régóta várt rovatunk is elindult, amellyel igyekszünk informatívabbá tenni a reggeleket.  Ugyanakkor a hetet – és várhatóan az elkövetkezendő hónapokat-éveket – az illegális bevándorlás elleni harc uralja majd. Mindehhez igyekeztünk jogi segítséget nyújtani, de a véleményünket sem rejtettük véka alá.

A röszkei, Magyarország elleni támadást Csúri Ákos tűzte elsőként tollára, míg Demagóg blogja a történések belpolitikai vetületét elemezte. (Mint következő képeinken láthatják, az internet nép is…) 

 

 

Bayer Zsolt a média viselkedését véleményezte, míg a Kisember Merkel asszony ténykedését és annak következményeit vette górcső alá, addig Charlotte Karoli sem hagyott minket cserben – igaz, ő irodalmat ír.

S mindeközben Nem középiskolás fokon néztük meg a nemzetközi hírek alatti kommenteket, és bizony ezek egészen más képet mutatnak, mint azt a fősodratú média sugallja.

 

De az élet – szerencsére – nem csak politikából áll.

A közelítő telet jól jelzi az ingatlan blogban megjelent Balla-elemzés, amely a hőszigeteléssel kapcsolatban ad fontos biztonsági és pénztárcakímélő tanácsokat. A Trollfoci legújabb zártkapuzás miértjét mutatta be, míg az ép testben ép lélek örök igazságát Gyere, Buci erősítette meg a héten (is). 

S hogy továbbra sem csak az idejövőkkel foglalkoztunk, arra ismét Drávucz Péter írása az ékes bizonyíték, amely most a Loire völgyébe kalauzol el bennünket lenyűgöző képekkel.

De a francia kastélyokat most hagyjuk egy kicsit és térjünk haza. Erről írtunk 2015. 38. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét.

Az sem lesz unalmas.

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/21032/pics/14427314505135223_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
agnesch 2015-09-20 11:59:48
Merkel Ferenc = FERKEL
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?