Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. szeptember 20.- szeptember 27.)

Sűrű hét volt, annyi szent. De hála istennek egy új, kitűnő kezdeményezés is megjelent a felületen. Egy 13 éves leányzó gondolt egy merészet és közös történetírásra invitálja a tiniket. A Folytasd… folytatását lélegzetvisszafojtva és akár a nyomtatott megjelentetés ígéretével várjuk!

Szerencsére nem csak a politika uralta a blogstart, hanem például Reneszánszasszony, aki ezúttal a férjek, fiúk antikommunikációs aktivitásáról írt, míg az udvarlás és kapcsolatteremtés egy speciális formájába avatott be bennünket Buci.

A migránsok története természetesen nem maradhatott ki ezen a héten sem, és e tekintetben egyáltalán Nem középiskolás fokon foglalkoztunk az egyre változó nyugati közvélekedéssel a magyar miniszterelnök és a német kancellár tekintetében. Ebben egyre inkább Angela húzza a rövidebbet… Bayer Zsolt ezúttal inkább a sajtót bogarászta és a hírek tekintetében hozta hozzánk közelebb a nagyvilág dolgait.

Megnyílt a 77. OMÉK is, amelyről egy sajtóvisszhang értelmezésével és az arra adott csattanós válasszal tudósított CSVM, köszönet érte.

A filmvilág sztárjai hála istennek nem egy napon születtek, így a népszerű filmes blog, a Filmszakadás naponta köszöntheti őket érdekességekkel és információkkal telepakolt bejegyzéseivel. Október elsejével jelezte indulását, de már egy „teszt” bejegyzéssel jelentkezett a jól ismert MÚLT-KOR blogja is, akit ezúton köszöntünk ebben a közösségben.

Szintén historikus a Blogstar krimi történeti rovata, a Magyar noir bejegyzése, amely ezúttal Richter Ricsi ámokfutásával foglalkozott.

És Tibi atya is a tudomány világába kalandozott ezen a héten, felfedezéséről blogjában számot adva.

Meglepő lett volna, ha a TROLLFOCI nem foglalkozott volna Bogdán Ádám parádés liverpooli bemutatkozásával (3 tizenegyest hárított a fiatal magyar kapus a világ egyik legnépszerűbb csapatának kapujában, tétmeccsen!) – persze a maguk sajátos megközelítésében és stílusában.

Erről írtunk 2015. 39. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét.

De addig is folytassák bátran a Folytasd… történetét! Írjuk együtt!

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/21217/pics/lead_800x600.jpg
heti összefoglaló,Kultúra
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?