Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. szeptember 28.- október 4.)

Ez a hét a blogstar életében elhozta az első mérföldkő-elérést. A közösségi portálon majd’ 3.000.000 (!) embert értünk el négy hét leforgása alatt, és szeptemberben több mint egymillióan látogatták meg oldalunkat. Köztük nagyon sok fiatal, talán éppen a múlt hét végén indult tini kezdeményezésnek is köszönhetően, hiszen a Folytasd… blog szép számú olvasóra és követőre talált, s ahogy látjuk szépen alakul a tiniregény.

Kisemberünk és Demagógunk más-más megközelítésből ugyan, de továbbra is az Európát elözönlő és hazánkat a felelőtlen nyugati nyilatkozatok miatt veszélybe sodró népvándorlásról írt. Kisember szerint hamarosan a kontinens vezető országainak mostani urainak „annyi”, míg Demagóg arról ír, hogy a látszat csal, a Janus-arcú „européer” liberálisok csak átmeneti visszavonulót fújtak, nem titkolt céljuk továbbra is az Európa vezető politikusává az elmúlt hetekben magát kinövő Orbán Viktor mindenáron való elsöprése. Ennek egyik felkent harcosa az üdítően gyönyörű, éppen ezért Nega által megénekelt Reding asszony.

Eközben – hogy lássuk mennyire amorf ez az európai politikai korrektség a SZABAD országokban – a 71 embert lemészárló norvég neonáci Breivik éhségsztrájkba kezdett a szerinte embertelen börtönkörülményei miatt. Bayer Zsolt szíve is megesett e galamblelkű gazemberen és rögtön megoldási javaslatot is kínál az ügyre.

A másik segélykiáltás Nkf részéről érkezett, aki a facebook legújabb, cseppet sem baráti elképzeléséről ír.

A sportéletet lázban tartó kerethirdetésről Trollfoci blogjában félelmetes információhoz jutottunk.

Ezt tényleg érdemes megnézni!!!!

Erről írtunk 2015. 40. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét.

Szerencsére a leves receptjét zártkörű pályázatunkon Tibi atya is beküldte, így ezt most megosztjuk a magyar konyhák tündéreivel.

Végezetül köszönjük a kitüntető figyelmet, és örülünk, hogy egyre többen jönnek rá: a Blogstar nem lódít, azon tényleg ott van minden, ami érdekel(het).

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/21408/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
tündérördög 2015-10-04 11:47:08
Jé, ezt a képet én raktam be a posztommal együtt Readingről, én is énekeltem róla, hát még a kommentelők!!!:)))
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?