Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. október 5.- október 11.)

Ez a hét – ha függetlenedünk a politikától – az elmúlás és Böde Dániel jegyében telt. A volt köztársasági elnök Göncz Árpád és Nemeskürty István halála (amelyről Demagóg emlékezett meg) emellett a Blogstar megemlékezett az aradi vértanúkról is.

Tiniregényünk a Folytasd… rendületlen lendülettel alakul, tízezernél is többen figyelik a szerteágazó történet kibontakozását, és úgy tűnik mások is kedvet kaptak a korosztályból az íráshoz, hiszen a héten 2 új kamasz bloggal gyarapodtunk.

Hajrá!

És öröm az is, hogy immáron rendszeresen ellátogathatunk Emma kertjébe, így a méltán népszerű Reneszánszasszony és Charlotte mellett újabb blogban ismerhetjük meg az érző szívű, jó tollú asszonyok gondolatvilágát.

Nemeskürty István (1925-2015)

Göncz Árpád (1922-2015)

Demagógunk észrevett valamit egy olasz lapban és a jelek szerint nem csak őt izgatta fel a történet, mert bejegyzését 100 ezernél is többen olvasták. Bayer Zsolt is éberen figyelte a híreket a migránskérdésben (is), most éppen Finnországgal kapcsolatban talált megírni valót.

A Lizsé blog pedig éberen őrködött a magyar sajtó politikacsináló mozgolódásai felett és előbb realitásérzékkel teli kétkedéssel fogadta a Finta-Demján abszurd tervet, majd egy nappal később hivatalos helyről is bemutatta a cáfolatot. A Liget őszi hangulatának szépségét pedig a Blogstar fotóművésze, Szeidl Marian örökítette meg.

Szeidl Marian fotója

És akkor a foci! Múlt héten még a kerethirdetésről értekezett blogjában a Trollfoci, a héten már speciális doppinggal is segítette aranylábú fiainkat. És nem csak a srácok, hanem még 30 ezer blogstar olvasó nagy örömére… A meccs kapcsán kaptunk tőlük egy képregényt is.

És akkor az elején beharangozott újításunkról. István blogger egyeztetett fiatal szerkesztőnkkel, így a sorsdöntő (Istenem, már hányadik…) válogatott meccsről kiváló stílusú és szellemes élő tudósítás jelent meg a blogstaron. Köszönet érte! Reméljük, ez most már rendszeressé válik.

Köszönjük, Madocsa! Böde Dani duplázott

Tibi atya ezen a héten is igyekezett bejutni konyhánkba, de mi nem változtattunk.

Erről írtunk 2015. 41. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/21587/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?