Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. október 12.- október 18.)

Ezen a héten nagy megtiszteltetés érte oldalunkat, hiszen a Szalay Annamária Média Alapítvány díjával jutalmazták, miként Tóth-Almási Berkét is, a Folytasd… tiniblogunk szerkesztőjét is. Ezúton is gratulálunk neki.

De a média más területei is forró perceke éltek meg, jelesül a második legnagyobb kereskedelmi televíziót a hírek szerint egyszerre 2 nagyvállalkozónak adta el az ügyes menedzsment. Médiablogunk, a KLIKK nem is hagyta szó nélkül e médiatörténeti csodát, és gondoljuk, hogy az ügyes szerző és szerkesztő a héten is árgus szemekkel figyeli a TV2 körüli történéseket. 

Simicska Lajos tényleg meglépte?

Andy Vajna erre nem számított

A magyar zenekultúra pedig egy másfajta, de roppant értékes elismerést kapott, hiszen egy mexikói fiatalember MAGYARUL énekli az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb magyar slágerét. Kulturális örömhír még, hogy ezen túl a Bánffy kulturális szalon programjairól is a blogstaron találnak színes-szagos előzeteseket, beszámolókat. 

Persze az élet nem áll meg, mert nem is hét a hét, ha egy bukott miniszterelnök, vagy éppen annak fésűhordója bele nem rúg egy nagyot a kormányba. Bayer Zsolt szerint az a baj, hogy a lába el sem éri a célszemélyt… Mindenesetre Gréczy Zsolt e heti okoskodása, nem maradt értékelés nélkül a Bádogban. Demagóg pedig, szokásosan magas színvonalán értékeli a legújabb európai elfuserált tervet, miszerint különadót sóznának hazánkra…

Elég félreérthető kép Gréczy Zsoltról

Gréczyt még a migráknál is jobban szeretem

Miközben a Kockásabrosz blog szerzője a falnak megy az újragondolt ételektől. Jogosan. Miért nem jó az, ami eredendően jó?

És akkor még ott van a foci is, persze. Megint kaptunk egy török áfiumot. A pótselejtezőn majd kiderül, hogy van-e rá orvosság, mint egykoron…

Mindenesetre a Görbetükörben csak mérgelődött a szerző, hogy miért is veszik el tőlünk azt, ami oly sok hányattatás után nekünk „jár”. Mi meg megérdeklődnénk, hogy akkor most hogy is van ez az  EURÓPA? Mármint földrajzilag…, mert ugye Kazahsztán, Izrael és még sorolhatnánk, mitől is Európa része…???

Erről írtunk 2015. 42. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/21745/pics/14451565775715965_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?