Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. október 19.- október 25.)

Vajon mást lát-e egy gyermek, mint a felnőtt? A héten oldalunkon feltűnő új blog, a Kutyanyelv az ismert és népszerű grafikus, televíziós szerkesztő, gondolkodó Szerényi Gábor kitűnő írásával veti fel ezt a problémát, személyes élménnyel emlékezve nemzeti ünnepünkön 1956. október 23-ára.

De ez már a hét második fele. Az első felében egyfelől új miniszterrel gyarapodott a harmadik Orbán-kormány (Rogán Antal lett a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter), másfelől Nem középiskolás fokon lepődött meg szerzőnk a törékeny Szabó Tímea (a láthatatlan Párbeszéd Magyarországért, tudják, aminek a másik társelnöke a Karácsony Gergely) harcias kiállásán, ami a gyere ki a hóra, he intellektusában fogant a Tisztelt Házban.

Szabó Tímea, a harcias amazon

A héten többször is a klaviatúrához ült állandó szerzőnk, Bayer Zsolt, aki először a 444.hu pofátlan „szellemeskedéséről” (amelyben Orbán Viktor és Szálasi Ferenc közé nemes egyszerűséggel egyenlőségjelet tettek…) írt, majd egy fénykép alapján (amelyen egy migráns szelfizik az általa felgyújtott menekülttábori sátor előtt…) üzen a gyújtogatóknak. (A hét eseményeihez tartozik az is, hogy a 444 elég aljas módon és teljesen alaptalanul foglalkozott megint oldalunkkal, azt szinte már megszoktuk…). Az előbbi témához csatlakozva aggódik Demagóg is, hogy lassan már belőlünk lesz menekült

S bár az elmúlt hetekben mindent mondhattunk a horvát-magyar kapcsolatokról csak azt nem, hogy gondtalanok, azért egyik bloggerünk talált egy példaadó figurát is, Ante Gotovina személyében.
Szintén a migránsüggyel, de egészen más vetületben (költségvetési megközelítésben) foglalkozott gazdasági blogunk, amely másik cikkében a magyar méz érdekében is szót emelt.

Gyújtok, fotózok – migránskultúra

15 ezer magyar család megélhetése

A sport világában elsősorban a foci játszotta a főszerepet, hiszen miközben Kecskés szerkesztő nagy erőkkel küldi a nemzeti tizenegy tagjai felé a pozitív impulzusokat addig Storck ideiglenes szövetségi kapitány páros lábbal rúgta ki a Dárdai Pál által kiválasztott magyar szakmai stábot, hogy germánokkal helyettesítse őket…

Magyarok, aus!

Azért fociztak is a héten, mégpedig Európa pályáin, amelyeket a blogstar.hu élőben közvetített minkét BL-játéknapon. Míg a Trollfoci megtalálta a legfifikásabb drukkert Moszkvában.


Erről írtunk 2015. 43. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/21889/pics/14457169935112619_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?