Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. október 26.- november 1.)

Szikrázó napsütés köszöntött ránk Mindenszentek reggelén, de bizony a hegyek közt már csipkedi a hideg a bőrünket, ezért elkél már a jó őszi kabát. Na, de milyen? Erről ír kiváló blogjában Tibor, kinek stílusajánlatait  ne csak nők, hanem férfiak, ifjak és idősebbek is olvassák!

Miként Janinkat is, aki Szilágyi György nyomdokain az 1954-ben születettek édes-keserű magántörténelmét osztja meg velünk.

Szerényi Gábor is a történelem felé fordult a héten Kutyanyelvében, olvasmányélménye kapcsán nagyot nyel az ember.

A dzseki nem kabát

S ha már Bush elnök szóba került Szerényinél, akkor rá is kanyarodhatunk Bell asszonyra (nem a telefonos felesége, hanem az amcsi nagykövet), akkor belerottyantott egy méreteset a réteslisztbe.

Bayer Zsolt nem is hagyta szó nélkül a szőke ciklon verbális ámokfutását, és szolidan, finoman földrajzoktatásban részesítette a producert, miszerint hazánk még nem az Amerikai Egyesült Államok része, és reményeink szerint jó ideig nem is lesz az…

És, ha segítségre van szüksége a jó Colleen-nak, akkor olvasnivalót is ajánl szerzőnk. Bellről egyébként Demagógnak – gyaníthatóan az október 17-i születésnap okán is – Arthur Miller jutott eszébe miközben írta a Porszívóügynök című kitűnő blogbejegyzését. Közben persze világméretekben zajlik a migránsválság, most éppen az auszik intettek be egy méreteset jogi rovatunk információ szerint. Az egykoron fegyencekkel betelepített kontinens nem sokat tököl: kérdés nélkül visszafordítja az embercsempészek hajóit.

Valószínűleg pontosan tudják, hogy miért…

Soros Györgyre esküszöm!

Mindeközben jóegynehány idióta az Európai Parlamentben szabad utat adott – még nem az embercsempészeknek, csak… – a génmódosított élelmiszereknek. A tudatmódosítás ellen pedig Ligyija emelt szót a Reneszánszasszonyban, jogosan feltéve a kérdést: miért is kell a bilin ülő gyermekünk képét milliókkal megosztani a közösségi oldalakon? Számolunk azzal, hogy ez mekkora kárt okozhat a későbbiekben?

A hét másik, nagy érdeklődésre számot tartott közéleti eseménye volt a „kefíret iszol… Kocsis Máté?” indíttatású, aberrált és degenerált homoszexuális lobbi által kierőszakolt per, amelynek a lényege az, hogy jól bevádolunk egy kisgyermekes családapát, aki ráadásul kiemelt közszereplő, hogy bizonyítsa be: nem buzi. Mégis hogy? A tárgyaláson kivetítenek egy férfi tomport, s ha Kocsis ágyéka nem mozdul, akkor hetero, ha meg igen, akkor buzi? Na, ezeket kellene jó messzire, szeretett migráikkal együtt… A mindenféle pride-okat és melegriszálásokat kevésbé kedvelő Fidesz erre az egész alantas hercehurcára karakán választ adott: fővárosi elnökének választotta Kocsist.

Kocsis Máté és családja

Nos, aztán kiderült, hogy Kocsist rágalmazták. Erről már bírósági papírja is van. Nem mintha ez bármennyire is érdekelné ezt az aberrált kisebbséget… Igaz, azzal sem foglalkoznak, hogy az őszödi beszéd kapcsán kitört zavargások rendőri főkolomposai sértetlenül hagyhatták el előző nap a tárgyalótermet. És az akkori főnökük, a most már politikai mellékszereplő Gy. Ferenc újabb dolgozatot írt – amit már a baloldalon sem olvasnak végig…

Feri az íródeák

A Trollfoci rávilágít a sic transit gloria mundi örök igazságára, ezúttal Győrben

Beszédes a kórház és foci összekapcsolódása…

Erről írtunk 2015. 44. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét.

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/22065/pics/lead_800x600.jpg
colleenbell,gyurcsány,heti összefoglaló,kocsismate,Kultúra,reneszánsz
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Diák 2015-11-01 12:59:43
SOK IGAZSÁG VAN AZ IRÁSBAN DE A FLETÓÉ NAGYON TALÁLÓ!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?