Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. november 9.- november 15.)

Gyásznap van. Tegnap este a Szent István Bazilikánál gyertyát és mécsest gyújtottak a párizsi áldozatok emlékére. Mi is ott jártunkkor, fotónkkal hajtunk fejet:

Emlékezés - Fotó: SZEIDL MARIAN/BLOGSTAR.HU

Pedig a hét megint másként indult. Honlapunk – amúgy is széles – palettájába újabb elem került be, elkészült az első blogstar-hu videó. A szentesi iskolatűz következményeit filmesítette meg a stáb. Mindeközben csak kapkodtuk a fejünket a rengeteg mocskolódó és fenyegető komment kapcsán, amelyet múlt héten eltemetett Göncz Árpád kapcsán írt Csúri-publicisztikára kapott a szerző. Nem hittük volna, hogy ennyire félre lehet magyarázni egy egészen tiszta és világos gondolatkört. De ilyen világot élünk. Olyat, amelyről NEGA is megírta saját véleményét a temetés vs. Orbán Viktor beállítás kapcsán.

Emlékezés

Azért a belpolitika is élte sajátos, többosztatú életét, amelynek visszáságaira blogoldalunk nagyszerű Demagógja is igyekezett felhívni a figyelmet. Írt például az általa Istenbarmának nevezett baloldali olasz kormányfőről, majd a számmisztikát mellőzve a bevándorlás magyar igazságáról is. S ha már a számok. Az Eco-blogstar blogból feketén-fehéren kiderült, hogy mennyibe is „fájt” nekünk (eddig) ez a migránsáradat. (Sokkoló szám). És az elmúlt hetek szájkaratéjára is választ ad a gazdasági blog: a kormány az idén 72 milliárd forintot fordít a gyermekétkeztetésre.

Emlékezés

Kultúra, kultúra, kultúra. Renszánszasszony tanácsait minden hölgyolvasónknak szeretettel ajánljuk, miként a Filmszakadás megemlékezését is férfi ideáljukról, a szülinapos Alain Delonról. Blogunk aktívan részt vett a Magyar nyelv napjának megünneplésében is – óvodások versmondásának szervezésében segédkeztünk a történelmi határainkon belül s kívül.

Emlékezés

A csütörtök a labdarúgás körül forgott. Részben a gyász, részben a folytatódó humoros kommentháború miatt, amely ezúttal Szurgent Lajos és Pinyő vezetésével a Norvégia-Magyarország EB pótselejtező kapcsán jelentkezett. Visszavágó ma (kommentháborúval és reménybeli diadallal). Bár, ha a Trollfoci cikkét komolyan vettük volna, akkor erre a selejtezőre nem is került volna sor, hiszen már a foci EB-n lennénk.

Emlékezés

Erről írtunk 2015. 46. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét, amelyen Erzsébetek és Jolánok készülnek nevük napjának ünneplésére. Éljenek a virágárusok! 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/22368/pics/14475800025630728_800x600.jpg
heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?