Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. november 16.- november 22.)

Értelemszerűen az elmúlt hetet is a párizsi terrorsorozat utórezgései (hajsza, rettegés, bombázás, kommandós akció) uralták, s erről a blogstar percre kész szerkesztői is folyamatosan beszámoltak, valamint egy nagyszerű összefoglalóban elemezték a ténylegesen fekete péntekhez vezető okokat. Csúri Ákos pedig Orbán Viktor hétfői napirend előtti beszédének legfontosabb mondatait elemezte a Nyúzban. Kálmán Olga kivételével nagyjából már az egész ország érti, hogy miért nem kell nekünk a ránk oktrojált kvótarendszer, de az ATV szépségkirálynőjéről Média blogunk lerántotta a leplet. Kálmánolgai mélységet produkált az Amnesty International is, s Bayer Zsolt nem is ment el szó nélkül a lassan már a kerítések jogait is védő „független” szervezet tanulmánya mellett és megemlékezett arról is, hogy a szabadkőművesek is a migránsok oldalán állnak...

Készenlétben

Kálmán Olga nincs képben

Mint ahogy a komplett idiotizmus személyiségi jegyeit szépen, lassan magára rakosgató Juncker (Európai Bizottság) elnök is, aki kapcsán a kitűnő Demagóg blog emlékeztet arra, hogy a magyar kormány miért NEM tartotta alkalmasnak már 2014-ben e fontos funkció betöltésére.
Mindeközben megjelent Eördög Tünde kitűnő világpolitikai és történelmi elemzése is a francia gyarmatosításról és annak következményeiről.

Junckernek becsengettek? - Fotó: Reuters

S miközben a francia gépet Rakkát szórták, az alatt Priskin Tamás bebombázta a bennünket megalázó módon lenéző norvégok hálójába az első gólt az EB-selejtező visszavágóján. A végén meg egy szögletnél a madocsai ŐSERŐ, BÖDE DANI csúsztatott és a kapufáról a kapusra, onnan meg a hálóba perdült a labda. Következmény? Szerény és szorgos magyarok az EB-re, nagyképű vikingek meg a halászfaluikba mehetnek a jövő nyáron. A játékhoz felnőtt a televíziós kommentálás is, a hetet az eredmény bűvöletében élő Trollfoci ki is gyűjtötte Hajdú B. István aranyköpéseit is. Trollék videó-összeállításukban minden lényeges pillanatot megörökítettek a blogstar olvasóinak, s mi több, poétaként verssel búcsúztatták a nagyarcú norvégokat…
Tibi atya egy szaftos bloggal jelezte, hogy az eufória perceiben is ragaszkodjunk a földi hívságokhoz…

BÖDE DANI INTÉZKEDIK 

Hajdú B. elemében volt a magyar-norvégon

Erről írtunk 2015. 47. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét, amelyen a Katalinok készülnek nevük és médiánk, valamint közéletünk jelesei születésük napjának ünneplésére. Éljenek a virágárusok!

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/22565/pics/14481829222065474_800x600.jpg
heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?