Blogolj!

A polgármester tönkretette a Mikulást

A blogstar.hu stábja egy hónapja Szentesen járt, ahol az iskolatűz következményeit filmesítette meg. Már akkor boldogan mesélt Bozó Mária, a helyi Vitálcenter Tündérkert Játszóházának vezetője arról, hogy milyen nagy lelkesedéssel készülnek az immáron 4 éve hagyományos Mikulás-ünnepségre.

Mert ez már hagyomány. A december 6-a előtti utolsó csütörtökön, délután 4 órakor a Játszóház kis óvodásai és szüleik izgatottan verselnek és bontogatják az ajándékokat. Eddig jószerivel magukra maradottan a Kurca partján, hiszen a volt szoci, most éppen gyurcsányista Szirbik Imre polgármester rangon alulinak érezte Szent Miklós ünnepét.

A kedves vezető

Most azonban – minő meglepetés – tökéletesen rászerveztek a tavalyi ellenzéki polgármesterjelölt által támogatott rendezvényre, és – minő meglepetés – pontosan csütörtökre és délután 4 órára hívták Szentes város óvodásait a Városházára, olyan extra – tényleg „Hull a pelyhes, fehér hó” ihlette – programponttal, hogy bele lehet ülni a polgármester székébe…

A biztos siker érdekében az óvodáknak KÖTELEZŐVÉ tették a részvételt – azzal azonban nem számoltak, hogy a kényszeredetten odaterelődött gyerekek és szülők létszáma meghaladja az önkormányzat befogadó képességét, így a többség be sem jutott, hogy beleülhessen Szirbik elvtárs kipárnázott székébe.

Helyette sírva hagyták el a helyszínt.

Örökre megemlegetve az idei Mikulást.

Talán annyi esze még maradt Szirbiknek, hogy jövőre nem szervez rá erőből egy olyan eseményre, ami már hagyományos, sikeres, emberi és őszinte.

De ha rá is szervez – nagy sikerre ne számítson.

Címkék: szentes, szirbik imre
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/22896/pics/14491710656109606_800x600.jpg
szentes,szirbik imre
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?