Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2015. november 30.- december 6.)


Advent második vasárnapján a gyerekek már nekiestek a Mikulástól kapott csomagoknak, és bizony dióból, almából, de virgácsból is jutott nekünk a héten. Például Szirbik Imre polgármester Szentesen, aki saját politikai haszonleséséből jól tönkretette sok-sok óvodás lelki világát. De hogy jó hírrel is szolgáljunk rögtön az elején, végre nem lacafacázott egy hivatal, és a román próbálkozást megelőzve, villámgyorsan hungarikummá nyilvánította sokunk kedvencét, amelyet Hanczár János szellemes és tanulságos dolgozatban énekelt meg.

Isten hozott Mikulás! Fotó: Blogstar.hu

Fotó: Blogstar.hu

Nem csak a gyerekek kedvence Fotó: Blogstar.hu

S miközben nagy irodalmi kedvencünk, Charlotte Karoli a belső küzdelmekről ír sajátosan szép és felemelő stílusában, addig vigyázó szemeink Brüsszelre és Párizsra vetettük ezen a héten is. Hiszen míg idehaza a hazánk védelme lebeg a kormányzat szeme előtt (szerencsére ezt észreveszi az otthonát féltő polgár, miként Búz Sándorné üzenete is bizonyítja, addig a Soros György finanszírozta liberálisnak mondott szabadcsapatok, a demokrácia köpönyege alatt, nemtelen támadást indítanak minden lehetséges fórumon Magyarország ellen. Ám, amint kitűnő jogi blogunkból kiderül, korábban kell felkelni ahhoz, hogy megvonják hazánk szavazati jogát az EU-ban. Már csak azért is, mert ahogy Demagóg blogjában megírta a héten, jelenleg Orbán Viktor magyar miniszterelnök Európa legerősebb vezetője – nem Demagóg, hanem a Politico brüsszeli politikai lap szerint. Mindez persze nem nagyon zavarja Fischer Ivánt, aki Nega írása szerint nem karmester, hanem egy szimpla, kettőpontnullás hazaárulóTalán az sem véletlen, hogy Soros György harmadik lagziján éppen a Fischer Iván vezette Budapesti Fesztiválzenekar húzta a fogadáson…

Orbán Viktor Európa legerősebb vezetője

Soros György hozná a migránsokat

Fischer Iván már eltolná a biciklit

De azért voltak ennél előre mutatóbb dolgok is, mint például Lázár János miniszter válasza a blogstar.hu kérdésére Paks és kvóta ügyben. Szerencsére a jövő mellett oldalunkon mindig szerepel az érdekes múlt is, így Trollfocink heti videóbejegyzése régmúlt idők futballjáról és a Múlt-Kor tanulságos írása Pablo Escobar végzetes telefonhívásáról. Aki szereti a történelmi érdekességeket, az el ne mulassza a két bejegyzés megtekintését, valamint az adventi vásárban készült képeink megnézését sem.

Fotó: Blogstar.hu

Fotó: Blogstar.hu

Fotó: Blogstar.hu

Erről írtunk 2015. 49. hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét, amelyen Juditok, Árpádok, Gabriellák és Lucák készülnek nevük napjának ünneplésére.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/22956/pics/lead_800x600.jpg
heti összefoglaló,mikulas,szirbik imre
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?