Blogolj!

Celebkrónikák – 2015. I.rész

Lassan itt az év vége, eljött az összegzések ideje. Bulvárfronton is. Nézzük, mivel töltötték a 2015-ös esztendőt hazai celebjeink. Az első negyedévben látványos cicaharcot vívott Szabó Zsófi és Horváth Éva, Gesztesi Károly először jelentette be, hogy visszavonul a nyilvánosságtól és világra jött Gombos Edina második gyermeke.

Balázs Klári bokatöréssel kezdte az esztendőt. Egy díva azonban törött bokával is díva: az év eleji fellépéseken hosszú szoknyában énekelte a Mamamarijamát. Klapka György örömteli bejelentéssel nyitott: fia, a 28 éves Dennis leszokott a drogról, kigyógyult a depressziójából, és végre dolgozni kezdett számítástechnikusként. Zámbó Krisztián, aki celeb létét az Édes élet című műsornak köszönheti, megszellőztette, hogy talán kibékül szerelmével, Zsé babával, akit szintén az említett celeb gyártósor dobott a felszínre. Kibékültek, majd gyorsan le is kerültek a képernyőről. A trash bulvár trónjára új király került: a bénakapusexfradivezérsikkasztottvagynemsikkasztottbicskanyitogatópojáca Berki Krisztián, és királynője, hódító Hódi Pamela.

Aggódhattunk is az év elején: egy igazi királynőhöz, Psota Irénhez kellett szilveszterkor rohammentőt hívni. A 85 éves Nemzet Színésze rosszul lett, fulladni kezdett. Akár nagyobb baj is történhetett volna, de a gyors orvosi beavatkozás segített – a mentőorvosok ennek ellenére sokáig győzködték, hadd vigyék be a klinikára, de Psota nem kért a további segítségből.

PSOTÁT A MENTŐK MENTETTÉK MEG

Hujber Feri az intenzív osztályon köszöntötte 2015-öt. A balhés színészt szilveszter éjszaka szállították a Nyírő Gyula Kórház intenzív osztályára, ahol napokig volt mélyaltatásban.

Forrtak az indulatok Demcsák Zsuzsa és volt férje válópere körül. A műsorvezetőnő gyermekeinek apját első fokon felmentették a súlyos testi sértés kísérlete vádban. Demcsák teljesen kiakadt és a Facebookon két sokkoló fotót tett ki oldalára, amelyeken jól látható ütésnyomok voltak az arcán. Aggasztó volt Lilu állapota is, akinek megromlott házasságáról és rohamos fogyásáról cikkezett a sajtó.

A január Szabó Zsófi és Horváth Éva cicaharcával zárult: a celeb macskák a Facebookon üzengettek egymásnak. A bulvárhírek szerint Éva milliárdos exét Zsófi örökölte meg, majd Éva visszaszerezte a csapongó – és állítólag nős – lovagot.

CICAHARC EGY NŐS PASIÉRT

  

Februárban Bálint Antónia manipulált képpel nyitott a Facebookon: a karcsúbb alak érdekében durva házi retusálásba kezdett. Sajnos nem ügyelt a részletekre, lebukott és nem úszta meg a cinkelő komment cunamit.

Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójából, a Dalból kiesett Tóth Vera pedig kiakadt és beolvasott Pierrot-nak, aki nem finomkodott, amikor Vera dalát értékelte. Vera személyes sértésnek vette a kritikát. Az énekesekre egyébként rájárt a rúd: Danics Dóra a Facebook oldalán osztotta meg, hogy három ártatlannak tűnő lány kevert drogot az italába egy szórakozóhelyen. Dóra egyik pillanatról a másikra rosszul lett, és az este jelentős része kiesett neki. Azt, hogy nem történt nagyobb baj, barátjának köszönheti.

Közben elhunyt Uhrin Benedek, a világháló és a Sziget perc-celeb bácsija. Fia a bulvár sajtóban arról beszélt, hogy nincs pénze a temetésre. A rokkantnyugdíjas Attilának segítséget ajánlott Hajdú Péter is. Aztán Gesztesi Károly robbantott: bejelentette, hogy végleg felhagy a színészettel. Állította: döntésének oka az, hogy a rengeteg színházi, sorozatbeli és filmszerep miatt a szövegtanulás elvette tőle az életét, és azokat, akik talán a legfontosabbak neki, vagyis a gyermekeit. Egy hónap múlva kitisztult a kép: a színészt kirakták a Jóban Rosszban sorozatból, nyílt titok lett alkoholizmusa, és elindult az év végén a Mokkában, egy kusza Vujity Tvrtko interjúban  kicsúcsosodó ámokfutás, aminek ki tudja, mi lesz a vége.

GESZTESI A LEJTŐN

Márciusban dübörgött Dubaj-ügy. Számos ismert szépség rettegett, hogy beidézik tanúnak, vagy vádlottként a prosti perbe. A vádiratban sorszámmal szereplő tanúk között rengeteg ismert arc rejtőzött: köztük valóságshow-hősök, modellek, női DJ-k. Schmuck Andor ex-neje, R. Krisztina neve gyakran előkerült a hosztesz munkára küldött lányok vallomásában. Krisztina szerepére az ügyben a nyomozás során is megpróbáltak fényt deríteni, végül tanúként hallgatták ki. A vádlottak vallomásaiból az is kiderül, hogy a lányok napi hatszáz dollárt, cirka százhatvanezer forintot kaptak azért, hogy gazdag vállalkozókat, sejkeket szórakoztassanak. A munka elmondásuk szerint valóban szexmentes volt, napközben vásárolhattak, strandolhattak, és csak az esti partin kellett szórakozniuk vagy beszélgetniük a vendégekkel. Ebből a szemszögből nézve nem rossz meló.

Cukisággal zárult 2015 első negyedéve: Gombos Edina március végén adott életet második gyermekének. Az Aktív egykori műsorvezetője nehéz kilenc hónap után hozta világra kisfiát. Nyáron aztán felpakolta a családot, búcsút intett a képernyőnek és a címlapoknak, hogy a napfényes Floridában kezdjenek új életet.

(folytatjuk)

 

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23403/pics/14512281075896405_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Márta 2015-12-28 10:01:04
Psota Irén művésznőt ,a celebek között említeni is szentségtörés!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?