Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

CELEBKRÓNIKÁK – 2015. II.RÉSZ

A bulvár sajtó 2015 tavaszán sem hagyta hír nélkül a celeb világ kulisszái mögé bepillantani vágyókat. Új kifejezést tanulhattunk Aleska Diamondtól és Puskás Petitől, azóta trendi a szexbarátság. Húsvétkor szabadult Damu Roland a börtönből, a cukiságot kimaxolta Tatár Csilla első kismama fotója, és Varga Viktor lesmárolta Mona Lisát. 2. rész

Vastag Csaba vitathatatlanul jó pasi, sokan imádják a távolból és számos érett nőnek dobogtatja meg a szívét. Néhány vehemens hölgy rajongóját áprilisban annyira megcsapta a szerelem szele, hogy gyakorlatilag zaklatni kezdték. Vastag Csaba menedzsere nyílt levélben figyelmeztette a túlzásba eső fanokat, hogy tartsák magukat távol az énekestől. Négy asszonyság azonban olyan messzire ment, hogy kitiltották őket a koncertekről.

VASTAG CSABA, A BÁLVÁNY

A Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelharca közben derült ki, hogy Aleska Diamond és Puskás Peti valamikor nagyon közel állt egymáshoz, de szó sem volt igazi kapcsolatról. Mindketten állították: viszonyuk csupán amolyan szexbarátság volt.

Húsvéthétfőn, öt óra után harminc perccel elhagyhatta a tököli börtönt Damu Roland, aki mosolyogva ölelte magához feleségét, Edinát. A nő a dermesztő áprilisi hidegben várta szabaduló kedvesét, aki éveket ült a büntetés-végrehajtási intézetben Vajna (akkor még Palácsik) Tímea megerőszakolásáért. Damu a húsvétot feleségével és annak családjával töltötte. Szerelmét a pszichiátrián ismerte meg, később a börtönben vette el, és összesen egyszer, karácsonykor tölthetett vele időt a börtön falain kívül. 

DAMU ROLAND SZABADON

A cinikus Puzsér Róbertet is megviselte a szeszélyes április. El-elcsukló hangon, könnyeivel küszködve a bíróságon is minden mondatával ekézte Hajdú Pétert, aki azért perelte be a kritikust, mert szarkupacnak nevezte őt. Puzsért jogerősen egy év próbára bocsátásra és 10 ezer forint bírság megfizetésére ítélték. Bíróságon járt Bálint Antónia is, aki a közösségi portálon számos alkalommal sértő kijelentéseket tett gyermeke apjának feleségére. Becsületsértés és rágalmazás miatt kellett a bíróság előtt felelnie. A nyílt tárgyaláson kiderült: a volt szépségkirálynő boszorkányhoz fordult és fekete mágiát kért riválisa ellen, valamint szerelmi kötést kislánya apjára.

Varga Viktor a párizsi Louvre-ban riogatta a turistákat. Az extravagáns énekes megcsókolta a Mona Lisát. Kisebb botrányt kavart, amikor átugrotta a Leonardo da Vinci leghíresebb festményét védő kordonokat, felugrott a festmény előtti „asztalkára”, és csókot lehelt a kép plexijére. 

VARGA VIKTOR, A CSÓKKIRÁLY 

Cserpes Laurát is megbolondította a tavasz, hiszen egy darabig egy párt alkotott a bénakapusexfradivezérsikkasztottvagynemsikkasztottbicskanyitogatópojáca Berki Krisztiánnal.

A május egy kellemetlen incidenssel indult, a nyugdíjas lemezlovast, B. Tóth Lászlót érte atrocitás: egy taxisofőr szabályosan kidobta a kocsijából. Szóváltás alakult ki a retro-DJ és a taxis között. A dolog odáig fajult, hogy a sofőr kiugrott, és kirángatta az utastérből a 68 éves rádióst. A taxitársaság később elismerte, hogy sofőrük hibázott, és felfüggesztették a munkavégzését.

Tatár Csilla vitathatatlanul elvitte a cukiság pálmáját gömbölyödő pocakjával, amit a Facebookon mutatott meg. Az újdonsült kismama akkoriban vált el férjétől, Gönczi Gábortól, és új párjával azonnal családalapításba kezdtek: a karácsonyt már hármasban ünnepelték kisfiukkal. 

TATÁR CSILLA NEM TÖKÖLT SOKAT 

Júniusban egy Kossuth-díjas énekesnő főzött a világ egyik leghíresebb gasztrofilmesének. Bangó Margit eddig megjelent mindhárom szakácskönyve nyert egy párizsi versenyen, így talált rá Anthony Bourdain gasztro guru, aki a CNN-nek forgat. A világhírű sztárséf a magyar Aretha Franklinként emlegette a roma énekesnőt, aki tyúkból főzött húslevest, majd kukoricás, paradicsomos töltött káposztát tálalt világhíres vacsoravendégének.

Egy év szünet után, egy súlyos agyműtét és egy kishíján halálos kimenetelű balesettel a háta mögött újra színpadra állt a szomorú szamuráj, az Ámokfutók legendás frontembere, Kozsó. A szegedi Dejavu fesztiválon kedvesével együtt harminc percig szórakoztatták a közönséget. A rövid, de velős műsor alatt a közönség mindent megkapott, amit Kozsótól lehetett, szem nem maradt szárazon. A könnyekig meghatódott énekes biztonsági emberek kíséretében kétszer is lement a színpadról a közönség közé. 

Egy másik legenda, Som Lajos meglepő vallomással sokkolt: arról mesél, hogy az átkosban egy díjkiosztó rendezvény után az otthonában keresték meg a nyomozók, mert az esti fellépés alkalmával a Piramis egyik nagy slágerébe belejátszották a Himnusz részleteit. A rendőröknek nem tetszett ez a mutatvány. A Pallasz Hotel 216-os szobájába vitték a basszusgitárost, ahol a tudomására adták, hogy mindenről jelentenie kell, amit államellenesnek vél. Som három nap gondolkodási időt kért, de nem volt igazán választása. Végül édesapja mondta azt, hogy írjon alá, különben soha többet nem mehetnek külföldre a zenekarral. Som azt állítja, a zenekar tagjai a kezdetektől fogva tudták, hogy mivel kénytelen foglalkozni, nem akarta őket átverni, még úgy sem, hogy Révész Sándorról is jelentenie kellett. Révész fedőneve egyébként Pacsirta volt. Som amúgy nem végezte elég lelkesen a munkáját, jelentései nem voltak elég részletesek, ezért megpróbálták megfélemlíteni. Ez volt az a bizonyos 1982-es letartóztatása, amikor azzal vádolták meg, hogy aranyat próbált meg átcsempészni a határon.

A nyár elején egy titkos esküvőről is lerántotta a leplet a bulvár sajtó: Szinetár Dóra és Makranczi Zalán szűk családi körben kelt egybe. És bár igyekeztek mindent titokban tartani, a nagyközönség ennek ellenére értesült a részletekről. A szertartás és az inkább hangulatos családi vacsorának nevezhető lagzi is egy Pest környéki településen volt. Dóráék azzal sem hívták fel magukra a figyelmet, hogy a polgármesteri hivatalba autózzanak, ugyanis házhoz hívták az anyakönyvvezetőt, így otthonukban írták alá a szükséges papírokat, és mondták ki az igent.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23425/pics/14512980286287927_800x600.jpg
2015,Bulvár,év végi összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?