Blogolj!

CELEBKRÓNIKÁK 2015. - III. RÉSZ

A harmadik negyedévben is megállíthatatlanul pörögtek az események. Amerikai tudósok szerint az idei július volt az elmúlt 135 év legmelegebb hónapja a Földön. E forró nyári hónap első napján, már az első napján... 

...súlyos sérülésekkel szállították kórházba Rékasi Károlyt. Motorbalesetet szenvedett Budafokon. Rékasit a Honvédkórház intenzív osztályán kezelték. Súlyos zúzódásokat és combcsonttörést szenvedett. Aztán jött a hír, hogy énekesnőként tér vissza hozzánk Nóci, azt RTL Klub egykori műsorvezetője. Az ijesztően sovány, problémákkal küzdő Nóci – elmondása szerint – újraéleszti a kilencvenes évek stílusában játszó E-mail zenekart. Eközben viszont Tatár Csilla tűnt el a képernyőről. Ennek oka feltehetően a meglehetősen gömbölyödő pocakja volt.

Ács Beát – aki a legjobb test különdíját kapta egy nemzetközi szépségversenyen – megrohamozták a férfiak, és a sztárok közül is többen levelet írtak neki. Összesen 5000 levelet kapott rajongóitól. Reméljük, tudott magának társat választani 5000 férfi közül! Ami biztos siker volt a tikkasztó hőségben, az Kontrecz Márk bokszoló elismerése. A 17 éves sportolót, az Erdei Zsolt nevével fémjelzett Madárfészek ökölvívó akadémia versenyzőjét választotta július bokszolójának a nemzetközi szövetség (AIBA).

Sajnos árnyék is vetült erre a hónapra. Kétegyházán egy bedrogozott férfi, S. Tibor (†41) rettenetes módon végzett magával, két kést is szúrt a saját szívébe. Tibor felesége karácsonykor lett öngyilkos, ezután kezdett egyre lejjebb csúszni a korábban is drogokat fogyasztó férfi. A tragédia után a házaspár árván maradt, külföldön élő lánya az egyik közösségi oldalon osztotta meg a rossz hírt, és egyben eladásra kínálta házukat: „Köszönöm szépen a részvétel nyilvánításokat! Apukám tegnap este szíven szúrta magát és meghalt!”(sic!).

Szerencsére nem így, hanem egy mesés fogyással kapcsolatos hírrel zárult a hónap. Evéssel fogyott 31 kilót Lagzi Lajcsi, Bomba formába hozta magát Lagzi Lajcsi(54)! ilyen és hasonló címekkel jelentek meg cikkek, melyekben a trombitás zenész arról mesélt, hogyan érte el hat hónap alatt az áhított mínuszt. Lajcsi látványos fogyásán egyébként a környezete is meglepődött és nem győzték dicsérni a megjelenését.

ITT MÉG A FOGYÁSÁVAL KERÜLT A HÍREKBE LAJCSI (fotó Blikk)

Augusztus

Az augusztus egy kettős tragédiával kezdődött. Balatonlellén a nagyszakácsi gyermekotthon egyik, 14 éves lakója egy vízibicikli csúszdájáról – nem várt helyen – mély vízbe csúszott. Mivel nem tudott úszni, elmerült a tóban. Egy intézetis lány azonnal utána ugrott, meg is tudta fogni, de a kapaszkodó fiú őt is húzta magával lefelé. Ezt látván, egy 54 éves orvos sietett a srác segítségére. A hős orvost nem látták többé élve. Időközben kiérkezett a balatoni vízi mentők sürgősségi hajója, és a személyzet irányította a mentést. Csatárláncba állították a fürdőzőket az egyébként sekély víz átfésülésére, ők találtak rá a két holttestre is. Ám hiába próbálkoztak, az újraélesztés egyik esetben sem járt sikerrel.

Persze botrányból sem volt hiány a nyár utolsó hónapján, hiszen kiderült, hogy egy volt magyar miniszter is regisztrált egy félrelépős oldalon. A Blikk rábukkant Gyurcsány Ferenc volt gazdasági miniszterének nevére a feltört Ashley Madison klienslistáján. A volt miniszter szerint csak tesztelhette az oldalt, de nem emlékszik, hogy regisztrált volna. Kákosy Csaba nős, három gyerek apja – volt miniszter azon a listán szerepelt, amely a kliensek fizetési adatait tartalmazta, eszerint Kákosy hitelkártyájával 11 600 forintot fizetett az Ashley Madison oldalán – így használhatta a honlap pluszszolgáltatásait is. Az Ashley Madisonra ingyen lehet regisztrálni, sőt még fotót is feltölthetünk magunkról teljesen ingyen, de az oldal pluszszolgáltatásaiért, például az üzenetek elolvasásához, magához a kapcsolatfelvételhez már szükség van az úgynevezett kreditekre, amelyek pénzbe kerülnek. A kiszivárgott adatok szerint a Kákosy Csaba nevű felhasználó a prémium csomagot választotta, amikor fizetett.

Ezer más dolog is történt. Iszak Eszter összeveszett barátjával, Dobrády Ákossal, még az esküvőt is elhalasztották. A szerelmeseké volt az augusztus 10-i hétfő éjszaka a Sziget Fesztiválon. Robbie Williams (41) világslágereit több sztárpár is összebújva hallgatta, de egy különleges eseményre is fényt derült. Gönczi Gábor ugyanis itt tartotta a negyvenedik születésnapját, természetesen szerelmével, Ildikóval édes kettesben. Megint lebukott Repülős Gizi. Újra útnak indította a csillapíthatatlan vágy Repülős Gizit (90), akit most egy ausztriai településen kaptak azon, hogy szenvedélyének, a besurranásnak hódol. Majd felreppent a hír, hogy Ákost, az ismert énekest személyi testőrök kísérik mindenhová. Hogy miért, az rejtély maradt.

REPÜLŐS GIZI NEM NYUGSZIK (fotó Blikk)

Szeptember

A hónap híre volt, hogy megnyílt Vajna Tímea milliárdos gyémántüzlete. A cég ügyvezetője és alapítója, Arik Herman 14 éve döntött úgy, hogy New York és Tel-Aviv után Budapesten is megteremti a gyémántkészítés hagyományát. A szakember Közép-Európa ékszerközpontját akarja létrehozni Budapesten, az azonban üzleti titok, mennyit ér az árukészlet. Még nagyobb titokként kezelik az üzlet védelmét, amit azonban látni lehet, többnyire külföldi, vagy határunkon túl kiképzett őrök „hada” védi. Ez nem véletlen, hiszen például itt kaptak helyet a kulcsra zárható üvegszekrényben a világ legdrágább teniszlabdái is. Csak a gyémántokat két évig gyűjtötték hozzá, egy évig készültek, és egymillió dollárba, vagyis 280 millió forintba kerülnek.

Az erotika is felbukkant. Nyári Diáról, a Barátok közt szerény Hannájáról egy igazán szexi és még annál is intimebb fotósorozat készült. A színésznő forrón ölelt és csókolgatott egy kifejezetten jóképű férfit.

AZ ŐRJÍTŐ NYÁRI DIA (fotó Bors)

Elszomorító, de a bűntények sem tűntek el a forró őszelőn. Az egyik ilyen rossz hír az volt, hogy három nap alatt kétszer rabolták ki Kárász Robi moziját. A TV2 sztárja három éve indította el a „Fogadj örökbe egy macit" nevű jótékonysági karitatív programját. Az alapítványa a Fővárosi Közgyűléstől kapta meg a Vörösmarty mozit, ahol nemcsak kulturális centrumot hozna létre, de a kávézóban, pékségben mozgássérültek, fogyatékkal élők dolgoznának. Ide törtek be kétszer is az elmúlt napokban, s vitték, ami mozdítható volt. A betörők több milliós kárt okoztak.

KÁRÁSZ ROBI SZOMORÚ FILMET NÉZ (fotó Blikk)

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23458/pics/14513859841367248_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?