Blogolj!

CELEBKRÓNIKÁK - 2015. IV. rész

A harmadik negyedév első két hónapja szinte csak Király Viktorról szólt, aki briliánsan szerepelt az amerikai Voice-ban. Persze az itthon lévő celebjeink sem tétlenkedtek, igazán elhalmoztak minket izgalmas, lehengerlő hírekkel. 

Október

Király Viktor, Király Viktor, Király Viktor. Ő lett az őszi hónapokban a magyarok nagy reménysége, hiszen bekerült az amerikai Voice élő adásába. Világsztárok harcoltak érte. Először Adam Levigne – őt választotta mesterének – csapatába, később Gwen Stefanihoz került, aki megmentette őt egy kieséstől. Később végül pont Gwen Stefani döntött Viktor sorsáról és nem juttatta be a legjobb 12 énekes közé. A Voice hivatalos Facebook oldala szabályosan felrobbant Gwen Stefani döntése után, mindenki döbbenten reagált, hogy a világsztár nem a mi magyar sztárunkat vitte tovább a legjobb 12 közé. Viktor szerencsére nem búslakodik, így is megszámlálhatatlan rajongót szerzett magának és rengeteg felkérést is kapott! Mi csak drukkolni tudunk neki.

EZ KIRÁLY VOLT, VIKTOR!

Persze sok más izgalmas dolog is történt a hónapban. Tóth Vera énekesnő könyvbemutatóján kiderült, hogy Vera nem hitte el, amit egy taxisofőrtől hallott és ezért magánnyomozót fogadott. A nyomozó kiderítette, hogy sajnos a taxisnak volt igaza. Nagy szerelme csalta őt. Tóth Vera több sztorit is mesélt a bemutatón és azt mondta, könyvében őszintén kitárulkozva írt magánéletéről.

TÓTH VERA KIÍRTA FÁJDALMÁT (fotó Blikk)

Kiss Ramóna közben a Gyertek át szombat este! adásában egy párnát vágott Fluor Tomihoz, mert az lealkeszozta. Egy rémes hír is érkezett a férfiaknak: nem lesz több meztelen nő a Playboyban!  Ezt a döntést a férfimagazin 89 esztendős alapító-főszerkesztője Hugh Hefner hozta. A merész irányváltást azzal indokolta a szerkesztőség, hogy az interneten bárki hozzáférhet a meztelenséghez, így az már nem kuriózum. Ezért teljes aktképeket ugyan nem, viszont provokatív pózokban fotózott nőket továbbra is láthatnak majd az olvasók.

November

November elsején azt tudhattuk meg, hogy Berkiék (Berki Krisztián, nem a tornász, hanem a…) szexelnek, de nem szerelmesek. Nem sokkal később az a hír taglózott le minket, hogy a Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé szakított szerelmével, Havas Dóra gasztrobloggerrel. De ez mind semmi! November elején Lagzi Lajcsi még abban reménykedett, hogy otthon töltheti a karácsonyt. Ugyanis ügyvédje meggyőződéssel állította, hogy a védence ellen megfogalmazott ügyészségi vádiratban eltúlzott a bűncselekmény minősítése, s emiatt még az október 22-én, 90 nappal meghosszabbított előzetes letartóztatást is felülírhatja a bíróság. Mint azt tudni lehet, Lagzi Lajcsit víz-, gáz- és áramlopással, valamint vesztegetéssel gyanúsítják. Aztán a másodfokú tanács november 17-én meghozta döntését, miszerint Lajcsi előzetesben marad január 24-ig. A hír sokkolta az egész családot.

Robbant a hír, talán nem ért senkit meglepetésként, hogy transzszexuális előadóművésztől kapott ajánlatot Gáspár Laci. Gáspár Laci remekelt a női szerepekben a Sztárban sztár című műsorban, ezért kereste meg Amanda Elstak, aki nemcsak a saját show-jába hívta meg, hanem külföldi fellépéseket is szervezne neki. Gáspár Laci félreérthetetlen válasza ez volt: Akármilyen nagy összeget kínálnak, köszönöm, nem!

GÁSPÁR LACI CSAK A JÁTÉK KEDVÉÉRT VÁLT NŐVÉ

December

Fény derült arra, hogy több mint valószínű, hogy szexuális örömöt érez „munka közben” az a budaörsi sorozatgyújtogató, aki több mint 30 hétvégi házat lobbantott lángra. A fantom jellemét megrajzoló szakember szerint a piromániás sohasem áll le. Ez viszont nem nyugtatja meg a budaörsieket és azt remélik, mielőbb elkapják a bűnöst.

Végre találkozhattunk egy kedves hírrel, Sebestyén Balázs a Story magazinban megmutatta második kisfiát Noelt. A műsorvezető eddig csupán egyszer mutatta meg a csöppséget, akkor azonban nagyon kevés látszott belőle.

BALÁZS ÉS NOEL (Rtl klub)

Az évvége legnagyobb celebbotrányát Ákos hozta el nekünk, aki egy szexistának minősített kijelentéssel egy senkinek sem kellemes adok-kapokot indított el.

Bízunk benne, hogy jövőre sem fogunk unatkozni!

Boldog új évet kíván a kedves olvasónak és a mi celebjeinknek a Blogstar csapata! 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23464/pics/14513892498859716_800x600.jpg
2015,év végi összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?