Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Szilveszteri bulvár

Lábon kihordott hasmenés okozott riadalmat egy fűzfanyergesi lagzin

A ritka egészségügyi jelenségre akkor lettek figyelmesek, amikor K. Ferenc 73 éves üzemgazdász lábszárán menyasszonytáncoltatás közben megjelent a folyékony halmazállapotú ürülék, amely a ritmusos tánclépések következtében tovaszállt a násznépre. A helyszínre érkező mentők már nem tudtak segíteni. Győrffy Pál, az OMSZ szóvivője arról tájékoztatta lapunkat, hogy a riadalmat az okozta, hogy K. Ferenc a lagzit megelőzően száj és körömfájásra panaszkodott, és a lábon kihordott hasmenést a fertőzés következő stádiumaként értékelte a násznép. Az esetet követően azonban kiderült, hogy nem a ritka betegség tüneteiről van szó, hanem Ferenc lópatkolás közben kalapáccsal rávert az ujjaira, és ordítás közben a szájában lógó cigaretta kiégette az alsó ajkait. A táncolás alatt történtekért pedig vélhetően a tej, a vegyespálinka és a töltött dagadó kombinációja tehető felelőssé. Az Országos Tisztiorvos vizsgálatot rendelt el, a lagzit a nyomozás lezárulta után ismételhetik meg.

Ellopták a Csillagok háborúja című film egyik főszereplőjét Miskolcon

A borsodi megyeszékhelyen tartott díszbemutatón önmagukról megfeledkezett nézők ellopták C-3PO-t, a kultikus film egyik főszereplőjét. Az elkövetők a zsákmánnyal azonnal az egyik helyi színesfémkereskedőhöz siettek, ahol jó áron értékesítették is a rézembert.

  

Berki Krisztián elhagyja az országot

Nem a tornász, hanem a celeb.

A korábbi kapus és ferencvárosi igazgató elhagyja az országot és mostantól egy indián törzs tagjaként éli mindennapjait. Elsőként az „Öt civilizált törzs” nevű csoporthoz akart csatlakozni, de oda nem vették fel, így a „Csikaszók” (csak semmi áthallás!) tagja lesz. Indián neve: Vasalt golyó. Ez egy későbbi esetleges bebörtönzés esetén is maradhat, csak más értelmet nyer.

 

Slágerlista 2015

1. Galambos Lajos: Szeretném a homokórát IS megállítani

2. Gyurcsány Ferenc: Táncolj playboy

3. Pintér Attila: She (magyarul: Őőőőőő)

4. Király Viktor: Nomen est omen

5. Tóbiás József: Szomorú vasárnap

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23530/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?