Blogolj!

Szilveszteri sporthír-összefoglaló

Megszűnt a szkennelés a Fradinál

A Ferencváros vezetése döntött: nem kell többé a szkenner!

Fotó: origo.hu

Soha többet nem szkennelnek Üllői úton! Megtudtuk, hogy a jövőben semmiféle szkenner nem lesz a Ferencvárosi TC irodáiban. Mostantól csak a fénymásológépek maradnak, no meg a nyomtatók. A jövőben azokat a dokumentumokat, amelyeket számítógépre szeretnének vinni egyszerűen lefényképezik.

 

Költözik az Újpest

A lila-fehérek a Szusza Ferenc Stadion felújítása miatt váltanak.

Mint megtudtuk az Újpest már tavasszal is másik stadionba kényszerül, de a Vasas pálya foglalt, hiszen a piros-kékek mellett az MTK is ott rendezi hazai mérkőzéseit. A választás a Groupama Arénára esett, hiszen oda amúgy is nyerni jár az Újpest, meg különben is lilára tudják színezni a stadiont.

 

Bajba került a brazil sztár

Neymar a neve miatt került kellemetlen helyzetbe Budapesten.

A Barcelona csillaga a magyar fővárosban pihente ki a karácsonyi fáradalmakat, s eközben elkezdett udvarolni egy hölgynek. A többiek jelezték neki, hogy ezt ne tegye, mert az asszony nej már, de a csatár nem értette miről van szó, azt hitte mindenki a nevét mondogatja. Végül testi kontaktus nem történt. Se a nejjel, se az úrral.

 

Hosszú Katinka minden kívánsága teljesült

A világ legjobb női úszója nem olyan régen sajtótájékoztatón osztotta ki a szövetséget, mert méltatlanok voltak a felkészülési körülményei.

Az úszónak azonban minden kívánsága teljesült. Amellett, hogy saját öltözője lett az uszodában – nemcsak Budapesten, hanem az ország összes medencéje mellett –, további segítséget is kapott. Kapott szolgálati törölközőt, úszósapkát, valamint dresszt is. Már csak a vizet kell neki vinnie a felkészülések idején a medencébe.

 

Pintér Attila kinevezésének háttere

Megtudtuk, hogy dőlt el Pintér Attila mezőkövesdi kinevezése.

Tállai András tulajdonos: Ki legyen az edző? Nincs más ötletem, csak Pintér Attila.

Tóth László szakmai igazgató: Nem is tudom. Legyen ööööö.

TA: Rendben, akkor kinevezzük.

 

Balhé a sakk-bajnokságon

Összetűzésbe kerültek a nézők egy utánpótlás sakkversenyen.

T. Norbert és P. Tibor összeverekedett az U9-es sakkbajnokság budapesti selejtezőjének első állomásán. P. Tibor elmondta, hogy ő csak a fiának segített, amikor ütötte a parasztot. T. Norbert is megszólalt, de csak annyit tett hozzá, hogy ő egy király nem pedig futó, így fel kellett vennie a kesztyűt. A jövőben a sakkversenyekre csak szurkolói kártyával, szkennelés után lehet belépni.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23529/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?