Blogolj!

Százak tüntettek kedden este Kölnben az erőszak és Merkel ellen

A szilveszteri tömeges szexuális erőszak ellen és a nők védelme érdekében tüntettek százak kedden este Kölnben. Szilveszterkor mintegy ezer részeg arab bűnöző több mint száz nőt molesztált szexuálisan, a német rendőrség és a német média napokig sunyin hallgatott a történtekről.

A tüntetők táblájájukon üzentek a német kancellárnak: „Merkel, hol vagy? Mit szólsz hozzá? Ami történt, megrémít bennünket!" A Focus publicistájának véleménye: "Danke" Frau Merkel!

Az impotens német rendőrség a többszáz jelenlévő rendőr és a térfigyelő kamerák ellenére csak öt személyt tartóztatott le, ezekből kettőt a kihallgatást követően szabadon engedtek.

Szilveszter éjszaka mintegy ezer – szemtanúk egybehangzó nyilatkozata szerint ”kinézetük alapján az arab vagy az észak-afrikai térségből származó„ – férfi gyűlt össze a kölni főpályaudvar környékén és számos nőt molesztáltak és megloptak.

Hamburgban is nyomoz a rendőrség az észak-németországi város vigalmi negyedében ugyancsak szilveszter éjszaka történt hasonló incidensek miatt, amelyek során többek között verbálisan inzultáltak, fogdostak nőket, valamint elvették mobiltelefonjukat, okmányaikat és pénzüket csoportokba verődött, feltehetőleg észak-afrikai támadók.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23678/pics/lead_800x600.jpg
Köln,szexuális erőszak
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?