Blogolj!

Katinka és a politika

Hosszú Katinka sok mindent szeretne elérni. Számomra egyre kevésbé világos, hogy valamiért, vagy valami, valaki ellen küzd-e, de az világosan látszik, hogy eltökélt és elmegy a végsőkig.

Abban azonban biztos vagyok: nem szeretett volna a baloldali törpepártok reklámarcává válni. Márpedig, vélhetően akaratán kívül, azzá vált. Az Ifjú Demokraták – a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezete – és az Együttet képviselő Juhász Péter is vette a bátorságot, fogta Hosszú Katinka fényképét és rátette mozgalma logóját, így terjesztve „gyülekezete” tanait.

A DK juniors és Juhász Péter egyetlen dolgot nem vett figyelembe: más hátán felkapaszkodni nem sportszerű dolog. Esetünkben nem is fog sikerülni, már csak azért sem, mert hiába remek versenyző Hosszú Katinka, abból a mélységből, ahol az említettek vannak még ő sem tudja felrángatni azokat, akik belé akarnak kapaszkodni.

Ráadásul ugye a bukott baloldal úgy gondolja, hogy Hosszú Katinka szavait egyenesen a kormánynak, sőt leginkább Orbán Viktor miniszterelnöknek címezte. Amellett, hogy ezt gondolják, még azt is sugallják, hogy az úszónő, nem Gyárfás Tamásnak, az úszószövetség elnökének, hanem egyenesen a kormányfőnek célozta a mondatait. A kommentelők pedig összemossák Gyárfást és Orbán Viktort, mintha kebelbarátok lennének.

Szerintem ez hülyeség!

Hosszú Katinkát valószínűleg pont nem érdekli a politika. Megvan a maga ügye. Ez pedig nem más mint Magyarország és a saját sikere. Erre figyel, ezért küzd. A medencében pedig azokat, akik a a hátán akarnak felkapaszkodni a dobogóra rendre legyőzi.

Most nem kell ezt tennie, hiszen a Demokratikus Koalíció ifi csapata és a Juhász Péter is eleve bukásra ítéltetett.  

Kecskés István

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23723/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?