Blogolj!

Merkel migránsai is a szexuális erőszaktevők között

Rendőrök vallomásai és jegyzőkönyvek bizonyítják, Merkel migránsai is Köln, Stuttgart, Hamburg, Berlin, Düsseldorf bűnözői között voltak. A Spiegel szerint egy erőszaktevő a rendőröknek azt mondta: "szír vagyok, bánjatok velem barátságosan, Merkel asszony hívott meg." A Vörös Hadsereg óta nem érte hasonló tömeges szexuális erőszak a német nőket.

A Spiegel rendőrségi forrásai szerint a következő hangzott el az egyik német rendőrőrsön előállított erőszaktevő és az egyenruhások között: „Ein Mann wird zitiert: Ich bin Syrer, ihr müsst mich freundlich behandeln! Frau Merkel hat mich eingeladen."Vagyis, szír vagyok, bánjatok velem barátságosan, Merkel asszony hívott meg.

Köln, Stuttgart, Hamburg, Berlin, Düsseldorf – a Vörös Hadsereg óta nem látott tömeges szexuális erőszak érte a német nőket. Csak a II. világháború idején a német hatóságok nem hallgatták, nem hazudták el a történteket a lakosság előtt.

Az elmúlt évtizedek liberális pusztításának eredményeként a német állam és média napokig sunyin hallgatott, s bár most kénytelenek foglalkozni a tömeges erőszakkal, még mindig nem merik bevallani, hogy az idén érkezett migránsok közül is kerültek ki elkövetők, és nem csupán Németországban már évek óta – háborítatlanul élő - élő arab bűnözői csoportok tagjai a tettesek.

Eddig.

Ugyanis Németország olyan sokkot kapott a történtek okán, hogy már az áldozatok, a rendőrök és a média is mer beszélni a történtekről, a fene nagy német liberális demokráciában, a szólásszabadság európai zászlóshajójában.

Az európai férfiak számára pedig elérkezett a választás ideje: a jövőben feleségeiknek, barátnőiknek, lányaiknak kell kartávolságot tartaniuk az idegenektől (ahogy azt a szerencsétlen kölni polgármesterasszony javasolta védekezésképpen a német nőknek), vagy pedig a molesztáló koszos arabok kezét törik el a helyszínen?

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23710/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Kitalátor
Kitalátor 2016-01-07 15:48:25
Már bocsánat, de a rendszerváltás előtti évekig kinyírták volna azt az újságírót, aki akár nálunk, akár az NDK-ban a Vörös Hadsereg katonáinak zabrálásáról és a kötelékben elkövetett szexuális erőszakairól írni mert volna.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?