Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. január 4.- január 10.)

2016-ot nem lacafacázva indította blogstar. Nega rögtön meg is énekelte a bostoni professzorasszonyt, akinek az a baja Orbánnal, hogy betartja választási ígéreteit. (Szó se róla, ez bizonyos kultúrkörökben valóban szokatlan). De a hülyeségkutatásban Horváth K. Józsefnek sem kellett messzire mennie, elég volt csak az ATV-t bekapcsolnia, ahol meglepve tapasztalhatta, hogy az egészen parádés és önellentmondásos közéleti-politikai karriert befutó Csintalan Sándor egyszerűen agyhallottnak nevezi magát, boldog új évet kívánva ez által a leander blognak.

CSINTALAN SÁNDOR 

A Hosszú Katinka versus Magyar Úszószövetség sajtótájékoztató és nyilatkozat sagát más-más aspektusból vette górcső alá Tibi atya és Demagóg. A sporthoz kapcsolódóan a Trollfoci a sajátos, nem kertelgetős stílusában biztatja szavazásra olvasóit egy Huszti Szabolcs-nyilatkozat kapcsán. (Apró megjegyzés: szerintünk példa értékű, hogy Huszti – konzekvensen tartva magát korábbi elhatározásához – nem akar mások tollával ékeskedni és leterített vörös szőnyegen besétálni oda, amit a többiek vérrel és verejtékkel harcoltak ki nélküle. Ez részünkről még akkor is hatalmas respect, ha történetesen futballszakmailag szükségét éreznénk reaktiválásának.)

HOSSZÚ KATINKA

HUSZTI SZABOLCS

De szerencsére a migránsok sem hagyták téma nélkül bloggereinket! És a New York Times sem. Utóbbi sztorijának hitelességét (amely természetesen vérig alázza a magyarokat és Magyarországot) Bayer Zsolt kérdőjelezte meg (joggal) a maga szarkasztikus stílusában. A kölni szilveszterről (és az azt követő vérlázító német média kussolásról) többen is véleményt formáltak Kisembertől Demagógon át szerkesztőségi cikkünkig.

Angela

Tibi atya

Azért a sok visszataszító hír mellett egy kis pozitív összefoglalóval is szolgált a héten a gazdasági blogunk, bemutatva az új otthonteremtési kedvezményeket.

És megszületett a Ki volt az év embere a blogstaron? szavazásunk győztese is, mégpedig TIBI ATYA. Talán éppen az ilyen dolgozatokkal érdemelték ki a voksokat.

Gusztáv 

Erről írtunk 2016. első hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét, amelyen Veronikák, Bódogok, Lórántok és Lorándok, valamint a Gusztávok készülnek nevüknapjának ünneplésére.

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23785/pics/14524234269699334_800x600.jpg
heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?