Blogolj!

Külföldieket vertek Kölnben: ez a gyenge állam eredménye

Külföldieket, pakisztáni és szíriai állampolgárokat támadtak és vertek meg Kölnben. Ez van, ha egy állam nem védi meg a polgárait, az emberek elégtételt vesznek, ha kell, önbíráskodás árán.

Pakisztáni és szíriai állampolgárokra támadtak vasárnap este a németországi Kölnben, a város pályaudvarának a környékén. A rendőrség szerint egy húszfős csoport hat pakisztánit támadott meg, közülük kettőt sérülésekkel kórházba szállítottak.

Nem sokkal később öten bántottak egy 39 éves szíriait, aki könnyebben megsérült. A rendőrség súlyos testi sértés gyanújával nyomozást indított, vizsgálják, hogy az elkövetőket "idegenellenesség" vezérelte-e. Egyelőre nem világos, hogy a két esett között van-e összefüggés.

A kölni Express újság úgy tudja: rockerek, huligánok a Facebookon egyeztettek arról, hogy a "kölni belvárosban embervadászatra mennek". A lap értesülését a rendőrség szóvivője hétfőre virradóra nem tudta megerősíteni. A rendőrségnek már vasárnap délután voltak olyan információi, amelyek szerint "bizonyos személyek csoportban szándékos provokációkra készülnek", ezért jelentős erőket mozgósított a belvárosban. A rendőrök négy embert előállítottak, majd elengedték őket. Egyelőre nem tudni, hogy ők a támadók közé tartoztak-e.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23811/pics/lead_800x600.jpg
Köln,szexuális erőszak
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?