Blogolj!

Tibi Atya az év embere a blogstar.hu-n

Ahogy az várható volt Tibi Atya lett az év embere a blogstaron. Azért volt borítékolható ez az eredmény, mert ő az összes olyan versenyt megnyeri, amelyen elindul, de néha még azokat is, amelyeknek a közelébe sem megy. 

Második helyen a kerítés, illetve "A kerítés" végzett. Tudjuk, hogy nem ember, de sok embernek tett jót ez a határainkon felhúzott akadály. Nálunk például nyugodtan szilveszterezhetett mindenki Budapesten és a további városokban is. Ellentétben Nyugat-Európa néhány jelentős településével nálunk nem voltak olyan migránsok, akik veszélyeztették az ünneplő tömegben a nőket. 

A harmadik – az első valódi személy – Orbán Viktor miniszterelnök lett, aki kitalálta, hogy legyen a határon kerítés. 

Osztozunk olvasóink véleményében! Idén is figyeljenek, mert jövőre is szavazhatnak majd. 

1
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/23870/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
muszka lászlóné 2016-01-24 10:07:26
Kovács Sándor a Szabolcsi 5-ös választó kerületi elnők,ki rúgott! mikor megkapta a kinevezést. Pedig Mátészalkáér nagyon sokat dolgoztam mint segítő,utána mint tag .Sőt már alap szervezeli alelnök voltam. Meg csináltam a dolgom jött a levél ! a tagkártya számom:UI.00045333 volt vagy van nem tudom. Annyit tudok Sanyi egy tudatos törtető.Az egész csapatot szét zavarta,a seggnyalóiból áll a csapat. Nem érdekelte az utca emberének üzenete. Pedig én vittem a pozitív negatív véleményt,én voltam az élő járkáló reklám. Most oda jutottunk nem érdekel senkit a FIDESZ a polgármestert erővel letolták a nyakunkba .a testűleti tagokat csak a pénz érdekli. Most is meg van fü alatt az úszítás .Könyörgöm miért van szükség pedegógusok karából álló testület. Szabó István jó polgármester volt,és párt elnök. SASA VKELNÖK PAALAMENTI KÉPVISELŐ DE KINEK,A CSALÁDJÁNAK,nem irok több jellemzést pedig dugig a tarsolyom. Örülök hogy VÉLEMÉNYT irhattam.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?