Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. január 18.- január 24.)

Na, ezen a héten is volt minden, mint a bucsuban… A taxisok kedvet kaptak egy ki fővárosi dugó előidézéséhez hétfőn reggel, amiről Tibi atya is megosztotta véleményét – igen széles körű olvasottságot elérve. De vállalva minden szavukat, a Trollfocihoz hasonlóan, ők is felfedték végre kilétüket – ha már egymillió ember követi őket! 

Ők lennének?

Netán ők?

Alelnökké választása óta az első nagyinterjút a blogstarnak adta Kubatov Gábor, nem rejtve véka alá véleményét a pedagógusok akciójáról és Merkel asszony politikájáról, ami a 2006-os gyurcsányi útra emlékezteti. Demagóg már szívesen írna más témáról, de a migránsokkal kapcsolatos hazugságáradat egyelőre ezt a jelek szerint nem teszi lehetővé. Olyannyira nem, hogy egyre baljósabb végkifejletet vizionál a jó tollú szerző. Bayer Zsolt pedig álnaívan csodálkozik az osztrák kancellár váratlan, de igen drasztikus lépésén, mely szerint kerítés lesz az osztrákoknál is, mi több mozgósítják a katonaságot is… Érdekes: mit is mondott szeptemberben Faymann kancellár a magyar lépésekről?

A Bádog blog idézte Churchillt is az iszlámról, míg Paprika bloggerünk sajátos humorával ír a ködbe vesző kereszténységről. S ha már a ködös Albionban jártunk ne feledkezzünk meg a Múlt-kor bejegyzéséről sem, amelyből – többek között – megtudhattuk, hogy a 115 éve elhunyt Viktória királynő halálhírére még a londoni kupik is bezártak. Idehaza pedig zárás helyett a nyitás lett a főszereplő a Városliget felújításáról szóló hírek kapcsán, hiszen a Kúria elkaszálta a népszavazási kezdeményezést, így aztán lehet most már dolgozni – mindannyiunk örömére.

S hogy még egy jó hír maradjon a végére: Az ember ma címmel új blogot köszönthetünk, amely Magyarország szépségeit igyekszik bemutatni.

Aggteleki Cseppkőbarlang

Erről írtunk 2016. harmadik hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és a jövő hét, amelyen Vandák és Paulák, Karolák és Gerdák, no meg persze az Adélok készülnek nevük napjának ünneplésére.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/24206/pics/14536332753690693_800x600.jpg
heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?