Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. február 8.- február 14.)

Örömünkre megint szép számmal jelentek meg új blogok oldalunkon, amelyek közül Solide zenei nosztalgiával tette kellemesebbé hétvégénket, a Fiatal szemmel bátrabb közéleti véleménynyilvánításra hívja kortársait, míg Regi a belső szépségről és annak fontosságáról értekezik. Köszöntjük őket!

Lázár János bürökráciát csökkent

Szintén a héten jelentkezett első posztjával az Ez a tuti, amelyben közéleti témát boncolgatva mérlegeli Lázár János esélyeit a bürokráciacsökkentés útvesztőiben. S ha már belügyek. Jogi rovatunk ezen a héten azt vizsgálta, hogy vajon tényleg kiszállt-e Gyurcsány Ferenc milliárdos cégeiből? A válasz sejthető…

Demagógnak ezen a héten nem tetszett a salgótarjáni vörös csillag – mondjuk, a rendszerváltoztatás 27. évében ez érthető is. Akár túl is léphetnénk ezen, ha – részben – nem ez a szellemiség lengné körbe a pedagógusok akcióit, amelyek belső ellentmondásairól Bayer Zsolt osztotta meg olvasóinkkal információit.

Kié a pénz? Gyurcsány és Klárika

Tibi atyáék pedig nem tudnak leszakadni a fészbúkról, ezúttal a cenzúrára hívták fel a figyelmet, míg Trollfoci Ricardinho bűvöletben töltötte a hetet. Szerencsére meg is osztották videójukat velünk.

Erről írtunk 2016 februárjának második hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és, hogy „kedv, remények, Lillák” (Juliannák, Georginák, Bernadettek, Zsuzsannák) jövő héten véletek!

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/25030/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?