Blogolj!

Suliban leszek a tüntihiszti helyett

Nem mindenki dől be a balliberális oldal aktivistái által gerjesztett tüntihisztinek. Suliban leszek címmel a Bojkottáld a liberális médiát szervezői saját Facebook oldat hoztak létre azoknak, akik elítélik ballibék átlátszó, a gyerekeket felhasználó bosszúhadjáratát 2010-es és 2014-es választási kudarcaikért. Ráadásul több mint érdekes személyi összefüggésekre is rávilágít az oldal.

Mi nem csatlakozunk az ellenzék által keltett hisztériához. A mi gyerekeink iskolában lesznek! Kifelé a politikával az iskolából! – írják a Suliban leszek létrehozói, akik a témával kapcsolatban a Blogstaron megjelenő blogbejegyzést is kitették már az oldalukra. Magyarországon ma a kockás ing a menő, nem a tudás…(http://demagog.blogstar.hu/2016/02/19/magyarorszagon-ma-a-kockas-ing-a-meno-nem-a-tudas-/25201/)

Galló Istvánné és Mendrey László, valamint a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének működésére nem érdemes sok szót vesztegetni, csőbalos banda, mindent eltűrtek a balliberális kormányoktól, és megrótták azt a másik pedagógus szakszervezetet, amelyik a balliberális éra alatt felemelte a szavát. Galló Istvánné 2009-es nyilatkozata szerint a pedagógus hivatás és a gyermekek iránti elkötelezettség kizárja a sztrájkot és így tovább, és így tovább.

Pukli István pedig azóta kénytelen volt bevallani, hogy 2007-ig az MSZP tagja volt. A zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója 1998-ban az országgyűlési választásokon a Tolna megyei listán is indult, de nem jutott be a parlamentbe.

A teljesség igénye nélkül, idézzük az egyik legjobb hozzászólást, és jöjjön az internetes népművészet.

Annak idején, 2006 szeptemberében, amikor Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde kiszivárgott, a családom is élénken tiltakozott a tartalma miatt, de senkinek nem jutott eszébe, hogy tiltakozásként engem ne küldjenek iskolába!

Ma ugyanazok verik a taknyukat és tiltakoznak, akik 2006-ban még arról pofáztak, hogy a Fidesz az őszödi beszéd elleni tiltakozással be akarja vinni a politikát az iskolába!

A saját gyerekedet politikai önmegvalósításra használni az egyik legundorítóbb dolog, amit a kölyökkel tehetsz! Kedves balliberálisok! Felfordul a gyomrom attól, amit csináltok! Ha tanár lennék, biztos, hogy a meghirdetett napra igazolatlant írnék be a gyereknek, akinek a szülei ilyen visszataszító formában tiltakoznak!

Aztán a tünti.hu is jó képeket tett fel.

Ha valaki nem ismerné: Ikotity István, az LMP Etikai Bizottságának elnöke.

4
https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/25205/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Gergely 2016-03-01 21:40:23
az idetévedők kedvéért, nincs szó béremelésről, a követelések a következők:

http://hvg.hu/itthon/20160301_12_pontos_azonnal_kovetelesekkel_alltak_elo_a_pedagogusok

azt meg kurvára nem értem, hogy ha az összes ellenzéki párt egy követ fúj (merthogy az összes fel lett sorolva), miért nem képesek összeállva megverni a fideszt
Válaszolok
Bela 2016-02-21 09:38:26
Szánalmas vagy. Nem szánni való: szánalmas.
Közel a vég barátom.
Amúgy a "Nem leszek suliban, és a "Suliban leszek" aránya mindent elmond.
A struccot, ha seggbe rúgják, akkor vajon nagyon meglepődik majd?
Válaszolok
Ágnes 2016-02-21 00:20:09
Dögölj meg, te kis liba - ha farkad van, akkor is bárgyúan és felületesen csajos a stílusod. Hál' az ég, a többség felméri a helyzet súlyát és az ilyen undorító és modoros hozzászólás hangneme csak megerősíti az írásod tartalmának ócskaságát. Ha nem azért írtad ez a gusztustalanságot, mert megfizettek érte, akkor nem sokra viszed az életben a gyöpagyúságoddal. Ha azért, állj be a sorba g fodor és bencsik mellé, pont olyan a hangnemed és a motivációd is.
Válaszolok
Péter 2016-02-20 13:00:27
Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a jó édes kurva anyádat kedves szerző! El kell hogy keserítselek, de ebben a kérdésben kurvára kisebbségben vagytok, ti taknyos seggnyalók. Jobb lenne abbahagyni az erőlködést mert csak magatokat járatjátok le. Tudod a diktatúrákban akkor szokták az arroganciát ilyen szintre emelni, ha már érzik a bukás közeledtét. Ez vár rátok is aljas, magát "nemzeti konzervatívnak" beállító kommunista söpredék!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?