Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. február 15.- február 21.)

Zsúfolt egy hét áll mögöttünk, és ebben a hírkáoszban megszületett Káoszmami blogja is, aki a gyermeknevelés szülői zűrzavaraiba avat be bennünket posztjaival. Oroszország két aspektusból is terítékre került: egyfelől Orbán Viktor látogatása kapcsán Ezatuti-tól, másfelől egy történelmi  visszatekintés keretében a Fiatal szemmel blogban. A hidegháború másik résztvevőjénél mindeközben az Oscar díj átadásra készülnek veszettül, melynek apropóján a Filmszakadás gyűjtötte össze a legeket.

S ha már film. Bayer Zsolt új filmsorozata is elindult a Duna Televízió műsorán, amelyben Peru, Chile és a Fülöp-szigetek világába  kalauzol minket az író-publicista-filmes. De vigyázó tekintetét azért Európán hagyta és egy dán-svéd krimisorozat színészfelmondása kapcsán írt blogjában a vészes „svéd antiszemitizmusról”.

BERKI KRISZTIÁN IS AZ OVISOKRA SZAVAZ

A migránsok mindig témát adnak, ezúttal Paprika és Demagóg tűzte tollára az ügyet. Előbbi az iszlám és a kereszténység vonatkozásában, utóbbi olasz belpolitikai fejlemények tükrében. Tanulságos írások.

Azért Demagógnak a belpolitikáról is van markáns véleménye, amely most a kockásinges szelfi-demonstrációk vetületében vált aktuálissá, míg Leander Dömsödi Gábor, egykori Friderikusz-kedvenc tévésből lett polgármester kifakadását rakta helyre.

A sport világában megszólalt a Manó Sport blogban Berki Krisztián olimpiai bajnok tornászunk, aki az ovisport fontosságáról nyilatkozott, támogatva az ovisport program melletti szavazásunkat – amelyhez a Blogstar teljes mellszélességgel csatlakozott!

De a Trollfocinál sem unatkoztak, hosszas oknyomozás után kiderítették, hogy miért nem engedték be labdarúgó válogatottunk szövetségi kapitányát az első tavaszi forduló rangadójára, Újpesten!

Erről írtunk 2016 februárjának harmadik hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és, hogy a Szökőnapos héten Mátyások, Mirtillek, Gézák, Edinák és Ákosok vígan ünnepeljenek!

 

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/25248/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?