Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. február 22.- február 28.)

Az év nyolcadik hete erősen eseménydúsra sikerült, nézzük mivel foglalkoztak a blogstar.hu szerzői ezekben a napokban.

Bayer Zsolt számolgatott egy kicsit, amikor az Európai Parlament elnöke Martin Schulz arról beszélt, hogy hazánknak 1294 migránst kellene befogadnia. Az EP vezetőjének a fejében komoly baj lehet, ám Schiffer András beismerte, hogy egy éve nem értékelte jól a bevándorlással kapcsolatos helyzetet. Ezzel kapcsolatos a paprika blog egyik bejegyzése is, amelyben a szerző nem túl optimista.

Természetesen a vasárnapi zárva tartással kapcsolatos népszavazás sem maradt szó nélkül nálunk. Az egyik remek szerzőt például nem az zavarja, hogy nincsenek nyitva a boltok vasárnaponként, sokkal inkább az, ami a népszavazás körül zajlik. Természetesen Tibi atya is tudott párhuzamot vonni egy Humbákföldén történt esemény kapcsán.

A héten több új blog is indult. Az egyik arról írt, hogy jelenleg az egyik legjobb befektetés hazánkban az állampapír.

Persze – szerencsére – nem minden a politika és a gazdaság. Érdemes visszaemlékezni arra, hogy néhány évtizeddel ezelőtt milyen is volt az élet a Népszínház utcában.

A Múlt-kor blogja a XX. század eleji Angliába viszi vissza az olvasót és egy korabeli betegség, a foszforállkapocs létezésére emlékeztet. A héten Bajnokok Ligája meccseket is rendeztek, a Trollfoci nem is hagyta szó nélkül, amikor feltűnt egy klasszikus divatszurkoló.

Felnőtteknek mesélt a héten a Reneszánsz asszony blogja, káoszmami viszont egy igencsak mindennapos ügyet vett elő: a dolgozó anyukák rémálmáról, a gyerek megbetegedéséről írt.

A gyerebuci blog pedig egy új történetbe kezdett a héten, ami egészen izgalmasan indul (18+).

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/25432/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?