Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. február 29.- március 6.)

Voltak, akik le sem feküdtek és élőben követték, míg a korán kelőknek kitűnő filmes blogunk, a Filmszakadás hozta az örömhírt: Oscar-díjas lett A Saul fia című film. Dicsőség ez – elsősorban természetesen – az alkotóknak, de öröm minden jó érzésű magyarnak. S ha már média. Vujity Tvrtko hattyúdalát is megénekeltük a héten, valamint Bayer Zsolt nyílt levelének is teret adtunk, amelyben az Orbán Ráhelt ért nemtelen és színvonaltalan támadás kapcsán követeli a 24.hu bocsánatkérését. Hogy ennek hatására, vagy sem, de valami bocsánatkérésféle megszületett az inkriminált oldalon. 

MINDENKINÉL OKOSABB TRVTKÓ

ORBÁN RÁHEL ÉDESAPJÁVAL. MELYIKÜKET TÁMADJÁK?

Kétfajta sikerrel is foglalkoztunk a héten. Az egyik – sajnos – egyelőre múlt idős, hiszen a görög komposok tavalyi sztrájkjáról szól, amikor nemes egyszerűséggel komoly megálljt parancsoltak a migránsáradatnak. Nagy kérdés: ez most vajon miért nem működik? A másik pedig egy új blog, a Siker, amely a sokat kritizált uniós fejlesztések agyonhallgatott, tényleges eredményeiből adott ízelítőt. Tibor stíluslapja és Káoszmami a mindennapi gondjainkban segít eligazodni.

A humor sem maradt ki Tibi atya topkommentelőjével és a TrollFoci szexis útitársával. 

Erről írtunk 2016 márciusának első hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves és, hogy a következő héten Tamások, Zoltánok, Ildikók meg a nemzetközi nők ünnepeljék napjukat!

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/25653/pics/14572521134327164_800x600.jpg
heti összefoglaló,Orbán Ráhel,Vujity Tvrtko
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?