Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. március 14.- március 20.)

Merkel asszony otthoni gondjaival kezdődött ez a hét (Ez a tuti meg is énekelte), amely meglátásunk szerint Orbán Viktor totális európai győzelmével zárult.

S noha március 15-ének nemes ünneplésének kellett volna a hét elején a fókuszba kerülnie, ez csak részben sikerült. Bayer Zsolt nem hagyhatta szó nélkül a miniszterelnököt cigányozó Bakács Tibor bukását. S ha már bukás. Néhány Pu(mu)kli-gőzös jegyzetíró már új forradalomról és a kormány bukásáról vizionál, amelynek nevetségességét és ünnephez méltatlanságát ragadta meg írásában  Eördög Tünde. S ha már Pukli. Kisember is elgondolkozott a jelenségen, majd jól meg is írta azt.

MERKEL - JÓL ELKÜLDTEK

BAKÁCS TIBOR, A SZALÁMILOPÓ CIGÁNYOZÓ

Még Fiatalszemmel is érdekes a potencianövelő szereket áruló Herényi Károly és az egykori szépreményű hölgypolitikus Dávid Ibolya jogilag is megerősített bűnössége. Gerincességben vetekszik ügyük az újabb román próbálkozással, amellyel a románok még mindig nem mondtak le a kürtös kalács romanikummá nyilvánításáról. Mindennek abszurditását és önellentmondását leplezi le a kitűnő Hungarikum blog. Tűz és víz a két eset, amiről – más aspektusban, testvérek ürügyén – Káoszmami is írt. Bár a román-magyar testvérségről azért lehetne szót ejteni…

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

A sport világában Leander kiáll Kubatov Fradi-elnök mellett, míg TrollFoci a magyar csapatot protezsálja a FIFA17 játékba.

Erről írtunk 2016 márciusának harmadik hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves, meg készülődés a Gábor, Irén és Beáta napokkal terhelt Nagyhétre.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/25967/pics/14584637895316098_800x600.jpg
2016,heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?