Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron - 2016. március 21.- március 27.

Bár formailag a hétfővel, valójában a második nappal indult ez a hét.

Ha kedd, akkor Belgium…

A terrorcselekmények helyszíni megéléséről olvasónk segítségével számoltunk be az Ez a tuti blogban, de Bayer Zsolt is éber figyelemmel követte az eseményeket.

Európa fővárosát támadták meg

31-en haltak meg, és 270-en sérültek meg a támadásan

Demagóg gondolatai és hírei ezen a héten a kvóta körül jártak, először Merkelt buktatta le, majd egy fikciót (?) közölt az esetlegesen ránk váró világról.

Mindeközben idehaza a zuglói PM-deszant újabb, szinte már az elmebaj határát súroló túlkapásairól számolt be, a mindig megbízható – és szellemes – Lizsé blog. Először Szabó Rebeka alpolgármester furcsa gusztusáról, majd a baloldal szépfiújának, Karácsony polgármesternek a henteskedéséről tájékoztatták az érdeklődőket. Aki még nem olvasta, az gyorsan pótolja ezeket a dolgozatokat!!!!

De vannak olyanok is, akik ésszerűen viszonyulnak a zöld és egészségmegőrző témákhoz, arról a Siker blog írt. Mindeközben Káoszmami – és számos más szülő – újabb, komoly dilemmáját ismerjük meg az iskolaérettség kapcsán, innen. 

Nehogy meggyulladjon a fa!

A sport világában TrollFoci a horvát drukkereket mutatta be a FIFA17 játékba, miközben Tibi atya híres magyarok csúnya beszédét gyűjtötte csokorba…

Erről írtunk 2016 márciusának negyedik hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves, meg készülődés a Zalán, Árpád névnapjára és a hétvégi, 35. Országos Táncháztalákozóra.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/26125/pics/14590628222449014_800x600.jpg
2016,heti összefoglaló
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?