Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron - 2016. március 28.- április 3.

A hét első nagy eseménye, a szerdai tanársztrájk kapcsán az Ez a tuti szerzője – egyik legkedveltebb bloggerünk – már hétfőn tollat ragadott. Egy gyerek szemszögéből ecsetelte, miért nem korrekt, hogy a tanárok a gyerekekeit is bevonják a sztrájkba.

Kedden érkezett a hír, hogy eltérítették az EgyptAir Alexandria és Kairó között közlekedő belföldi járatát. A Most folyamatos tájokoztatást adott a fejleményekről. Végül őrizetbe vették a szerelmes gépeltérítőt.

Aztán szerdán, mint ahogy azt Demagóg megírta, Pukliék lufija kipukkadt, pedig sokat nyerhettek volna a tanárok, ha Pukliéknak a tanárok és a gyerekek lettek volna fontosak, nem pedig saját, önös céljaik.

A pojáca tovább fenyegetőzik

Ugyancsak szerdán robbant bombaként a félelmet keltő hír, miszerint Magyarország az Iszlám Állam célkeresztjébe került. Sem Ezatuti-t, sem Bayer Zsoltot nem hagyta hidegen a hír.

Elbúcsúztunk három ismert, de nagyon különböző embertől is. Kertész Imre Nobel-díjas író, Biszku Béla, akiről azt írta ezatuti, hogy „több is veszett már…”, és Krencsey Marianne színésznő hagyott itt bennünket.

Elhunyt Kertész Imre (nol.hu)

A Siker is sikeresen folytatta a héten. A legnépszerűbb bejegyzés tőle talán az, hogy egy félmilliárdos beruházásnak köszönhetően, egy újabb pont került a magyarországi bakancslistákra. Azonban érdemes a többi bejegyzést is elolvasni: végre egy blog, ahol nem a negatív hírek vannak túlsúlyban.

Nő az erdők látottsága, tanösvények, turistautak, erdei iskolák, erdei vasutak, kerékpárutak, kilátók nyújtanak egyre több és jobb lehetőséget a kikapcsolódáshoz

Végül a könnyed szórakozás kedvelőinek is akadt bőven olvasni, nézegetnivalójuk ezen a héten a blogstaron. Alig bírtuk számlálni a kattintásokat, amikor a főoldalon megjelent Tibi atya és a TrollFoci egy-egy bejegyzése.

Az erotikát sem kellett nélkülöznünk a héten, Zsanett tovább falta a szeretőjelölteket.

S ami még nem maradhat szó nélkül, újraindult a hétvégi programajánlónk, amelyből már akár csütörtökönként is ötletet meríthet a kedves Olvasónk!

Maradjanak velünk a jövő héten is!

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/26269/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?