Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – április 11–17.

Kezdjük egy igazán jó gazdasági hírrel, amely mindannyiunkat érint, hiszen a pénztárcánkon érezzük majd, hogy a tej, a tojás és a baromfihús áfája is csökken a jövőben. 

Ha már bevásárlás: a paprika blog szerzője sajátos megközelítésből értékelte a vasárnapi boltzárra vonatkozó rendelkezés visszavonását. Ez az esemény Humbákföldén is téma volt, Tibi atyát is megihlette – ez aztán végkép egyéni megközelítés. 

Természetesen ez a hét sem múlhatott el pedagógusok és az egyre inkább rájuk telepedő Pukli nélkül. A demagóg blog nem szórakozott – nem szokott – és megírta az álláspontját, szokásának megfelelően sarkosan. A tanárok megmozdulásán is talált egy blogger olyan képet, ami szóra volt érdemes. Ez az esemény Jurák Kata blogjában is téma volt, mert ugye a szülők és a tanárok is találkoznak néha, amikor téma a sztrájk is. 

Bayer Zsolt sem pihent a héten. Rendhagyóan nem egy bejegyzést ajánlunk, hanem az egész blogot, hiszen a szerző sorozatot közöl bűnös emberekről a kommunizmus éveiből. 

A helyzet az, hogy a déli végeken sem unalmas az élet. A makói képviselő-testület egyik baloldali tagja mondott olyat a város polgármester asszonyáról, amiért egy kocsmában simán kapott volna egy maflást, de most megúszta egy feljelentéssel. 

Kisember azon gondolkodott el a héten, hogy ébredezik-e az új kommunizmus. Maradjunk annyiban, hogy szép álmokat. 

Mindeközben hazánk sikeres. Például fejlődik a vasúti közlekedés is, amely biztonságosabb és csendesebb is lesz. 

A héten sporteseményekben sem szenvedtünk hiányt. NB I-es blogunk ott volt a Ferencváros–DVSC kupa-elődöntőn és a topligák oldal megpróbálta megfejteni, hogy a mi a liverpooli titok

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/26613/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?