Blogolj!

Anders Breivik bemutatja

Breivik tetteinek, jelenlegi életkörülményeinek, sérelmeinek és magának az ítéletnek a szembeállítása túlságosan magas labda.

Hiszen a fiatalokat brutálisan lelövöldöző norvég tömeggyilkos a börtönben három cellát használhat, futópadot, szobabiciklit, számítógépes játékokat kapott, újságokat, magazinokat, könyveket olvashat, mézeskalácssütő versenyen vesz részt…

Nincs is kedvem ezen élcelődni. Azon sem, hogy a vele szembeni „állatias bánásmód” pedig abban jelenik meg, hogy mikrohullámú sütőben melegített ételeket kell ennie, de gyakran hideg a kávéja, és műanyag evőeszközökkel kényszerül étkezni.

Az ilyesmivel már rég elkéstünk, hiába humorizálnak most egyes újságírók, lecsapva a hatalmas és kézenfekvő magas labdát.

Ennél már jóval többről van szó.

Nincs annál szomorúbb látvány, amikor egy emberi lelket nyomorítanak meg. Európában pedig a liberalizmus, pontosabban az, amivé fajult ez az ideológia, emberek lelkét, gondolkodását, természetes ösztöneit, védelmi mechanizmusait nyomorította és nyomorítja meg.

Így jutunk el odáig, hogy a migránsok megerőszakolt áldozata kér bocsánatot az elkövetőktől. Hogy Breivik kutyakomédiát folytathat az emberi jogokról.

Ám a norvég pszichopata – feltehetően akaratán kívül – tükröt is tart Európa leköpött képe elé, tessék, ennyit értek, ennyire tisztelitek a 77 áldozatot. Nyugodtan szórakozhatok veletek és éppen az úgynevezett demokratikus és liberális értékeiteket felhasználva.

Anders Breivik bemutatja az út végét. Ahol a robbanóöves terroristákat a vérző (és még élő) áldozatok hozsannával üdvözlik, és köszönetet mondanak az izzón repülő szögekért, csavarokért.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/26717/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?