Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – április 18-24.

Ez a hét sem volt unalmas, sőt olyat is hozott, ami a mi beállítottságunkkal, gondolkodásunkkal szinte felfoghatatlan. Történt, hogy a 77 ember meggyilkolásáért 21 év börtönbüntetésre ítélt Andreas Breivik pert nyert a norvég állam ellen és 10 millió forintnyi kártérítést ítélt meg neki a bíróság. Ezzel kapcsolatban két cikk is született, egy komoly és egy olyan, amely más szemszögből vizsgálja az eseményeket. 

A héten folytatódott Bayer Zsolt nagy vihart kiváltó sorozata, amely a kommunizmus bűneit elemzi, a Tűrhetetlen immár a 15. résznél tart. 

A héten Orbán Viktor Németországban járt, s találkozott Helmut Kohl egykori kancellárral is. A Népszavánál nem értették mi történt.

A Lizsé blog szerzőjét az döbbentette meg, hogy a zuglói önkormányzat, az eddigiekkel ellentétben, egyszer csak elkezdte támogatni a Liget megújítását célzó projektet.  

A héten volt ugye pedagógussztrájk is. Ezzel kapcsolatban megszólalt egy szakszervezeti vezető, aki szerint nem az ő felelősségük, hogy mi lesz a gyerekek érettségiével. A demagóg blog ezt is elrendezte. 

Sikerben sem volt hiány a héten. Május 20-án nyílik a pécsi állatkert, ami igazi élménypark lesz. A menettérti blog arról számolt be, hogy gyorsul a vasúti közlekedés. 

A Paprika oldal sajátos humorával tekintett vissza az elmúlt évtizedekre. Vicces is meg nem is.

Hamarosan itt a nyár és sok magyar indul útnak az Adriához, nekik lehet hasznos a tengerre kapcsolatos blog bejegyzése.  

Az otthon blog megnézte, hogy milyen otthonteremtési támogatások vannak az EU-ban és közben elkezdődött a Kertészeti Világkiállítás, magyar főszereplővel.

Az "Emberi" blog bemutatott egy edzőt, aki sérült emberekkel foglalkozik, a szerző másik lapján pedig a nem várt szerelem megérkezésén elmélkedik. 

A héten a kerékpárosok is fókuszba kerültek. Még Tibi atyánál is. A TrollFoci pedig a partjelzők sanyarú sorsára hívta fel a figyelmet.  

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/26776/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?