Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron – április 25–május 1.

Ez a hét is eseménydús volt, nézzük a legérdekesebb bejegyzéseket a blogstar szerzőitől.

 Bayer Zsolt folytatta a nagy vihart kiváltó Türhetetlen című sorozatát, amelyben a kommunizmus bűneire és azok elkövetőire emlékeztet, s immár a 19. résznél tart.

Az egészségüggyel foglalkozó blogunkban arról írt a szerző, hogy az elmúlt esztendőkben 500 milliárd forint jutott az ágazat infrastruktúrájának fejlesztésére. Nem kevés. Az is kiderült, hogy a MÁV jelentős fejlesztés előtt áll.

Arról is született bejegyzés, hogy Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök élete újabb útelágazódáshoz – nehéz szól... – érkezett, hiszen könnyen vádlott lehetet belőle az Alstom ügyben.

Sándor Mária, a fekete ruhás nővér viszont már a beismerő vallomásnál tart, mert igencsak baráti és mosolygós képet posztolt a közösségi oldalon Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció egyik vezéralakjának társaságában. Ha már DK, akkor kisember is írt a törpepárt tüntetésén elhangzottakról.

A Ligetben sem volt unalmas az élet: például kiderült, hogy Karácsony zuglói polgármester eddig hány fa kivágását hagyta jóvá. Nem kevését.

A napokban Sallah Abdeslam, az egyik főterrorista is átkerült Franciaországba, a paprika blog ezt nem hagyta szó nélkül. Illegális bevándorlás kérdésében előkerült és meg is szólalt a Bajnai kormány volt minisztere – nem is lehetett kihagyni a bejegyzést vele kapcsolatban. A nyár közeledtével született írás arról, hogy mire kell figyelnünk a külföldre utazás előtt.

Megemlékeztünk a héten arról is, hogy harminc éve történt a csernobili atomkatasztrófa, a történelem legsúlyosabb ilyen tragédiája.

Mindennapos téma volt az elmúlt napokban a blogstaron a szerelem is, amelyből még örök is van. A férfiakat sem hagyta Tibor öltözködési tanácsok nélkül.

Ezen a héten a futball is főszerepet kapott, hiszen véget ért az NB I, s volt olyan, aki a labdarúgás tisztaságáért aggódott, az MTK szurkolói pedig tiltakoztak. Persze a TrollFoci szerzői sem tétlenkedtek, találtak is néhány egészen érdekes kezdőrúgást a múltból.

 

 

 

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/26980/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?