Blogolj!

Ez történt a héten és erről írtak a blogstaron (2016. május 2.- május 8.)

Bár formailag a hétfővel, valójában a nulladik nappal indult ez a hét. Mint egy rendes fesztiválon. Történt ugyanis, hogy a Nemzetközi Munkásosztály hazai maradványai a Városligetbe helyezték az osztályharc aktuális csatáit, amelyet az Ezatuti sem hagyhatott ki és szellemes riportban, Ligeti veszedelem címmel be is számolt róla.

MAJÁLIS, 2016

LIBERÁLISÉKNAK EZ A KÖZPARK

De nem csak a Blogstar, hanem a Lizsé blog régi kedvence, Karácsony Gergely zuglói polgármester is itt kezdte kegyetlenül nehéz hetét (a héten ugyanis a jegyzője is köszönte szépen a vele való együttműködést…), és a ligeti történésekre szakosodott blog nem is hagyta figyelmen kívül a fák odvaiba szorult városvezető szenvedéstörténetét. Olyannyira nem, hogy egy pályázati felhívással is a segítségére sietett!

EZT VÉDIK A LIGETVÉDŐK…

SZERINTÜK EZ ÍGY JÓ, AHOGY VAN

Megkezdődtek az érettségik, és Tibi atya segítségével ki tudtuk szivárogtatni a történelem feladatsort. De a TrollFoci sem maradt le az exkluzivitás terén, ők egyenesen az UEFA-tól tudták meg, hogy Milánó helyett hol lesz valójában is idei BL-döntő.

Juncker bizottsági elnök 1 millióra árazta a magyarokat (per kopf) – szemben a migránsok koponyánkénti 78 milliós tarifájával. Ez aztán rendesen kicsapta a biztosítékot a Blogstar szerzőinél. Paprika ezt, míg Ezatuti és CSVM a civil szervezetek, az úgynevezett NGO-k nem elhanyagolható és nem túl pozitív szerepét vette górcső alá.

A megtestesült 78 millió forint

A technikai vívmányok és modernitás területén két fontos bejegyzés is született. Paprika úgy érzi, hogy már butább, mint az okos igazolványa, míg az avíttnak gondolt hungarikumokkal foglalkozó portál egészen szép, fontos, és egészséges változásokon ment keresztül. Mint ahogy a maga nemében hungarikum az is, ahogy Fischer Iván és fesztiválozó zenekara viselkedik. A híres-hírhedt karnagy gyalázza hazáját lépten-nyomon (de legfőképpen külföldön), majd itthon tartja a markát az államnak/fővárosnak „a lóvét, lóvét nekem, mert megsértődök” eleganciájának jegyében. Leander tollhegyre is tűzte.

Erről írtunk 2016 májusának első hetében, és most már nem maradt más hátra, mint a tyúkhúsleves, meg készülődés Pünkösdre.

https://blogstar.blogstar.hu/./pages/blogstar/contents/blog/27124/pics/14626944287800921_800x600.jpg
2016,heti összefoglaló
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?